Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Svet podľa Donalda Trumpa: Bizarná MAPA prezrádza, čo si o každom z nás myslí

Trumpov svojrázny pohľad na svet
Trumpov svojrázny pohľad na svet (Zdroj: atlasofprejudice.com)

BRATISLAVA - Donald Trump vyhral prezidentské voľby v USA. To je fakt, ktorý mnohí ľudia nevedia pochopiť. Niektorí sa však aj na takúto vec dokážu pozerať s humorom a nadhľadom. Svedčí o tom mapa, ktorá zachytáva svet očami budúcej hlavy Spojených štátov.

Bulharský umelec Janko Cvetkov na základe Trumpových kontroverzných názorov na jednotlivé krajiny či regióny sveta vytvoril mapu. Môžeme na nej vidieť, že Mexičanov má za násilníkov, celý Stredný Východ zas za teroristov a Južnú Ameriku jednoducho považuje za farmu budúcich víťaziek Miss Universe. A vie, o čom hovorí, pretože tejto najznámejšej súťaži krásy ešte prednedávnom šéfoval. 

Svet podľa Donalda Trumpa:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: atlasofprejudice.com)

Je zjavné, že Cvetkov nemá o Trumpovi vysokú mienku a myslí si o ňom len to najhoršie. Podľa neho je budúci prezident "rasistický ujo s mentalitou dedinského alkoholika". "Nastal čas čeliť veciam takými, akými v skutočnosti sú. Bez ohľadu na to, aký je to chytrý biznismen, sa v skutočnosti vyfarbil ako vydiecky alkoholik, ktorého skúsenosti s politickou debatou začínajú a končia v miestnej krčme," povedal. 

Viac o téme: MapaDonald trump
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu