Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Po Jakubcovej politickej tlačovke s fanklubom sa začali diať veci: FOTO Okamžitá reakcia Slovákov

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Najprv predseda Bratislavského samosprávneho kraja a neskôr premiér. Takéto ambície neskrýva známy šoumen, spevák a zabávač Martin Jakubec, ktorý ohlásil vstup do politiky. Kto mu však dá hlas? V internetových diskusiách sa to doslova hemží posmeškami a nadávkami na nádejného politika. Slovákov naozaj jeho prekvapivé ohlásenie nenechalo chladných a dali mu jasne najavo, čo si o ňom a jeho budúcej kariére myslia. Pre Jakubca to však nie je príjemné čítanie.

"Ficovu stoličku? Kazajka na psychiatrii ti lepšie pristane," znie najlajkovanejší príspevok na Facebooku Topiek, kde sme zverejnili video z Jakubcovej tlačovky. Ťažko sa hľadal v mori nadávok jeden pozitívny názor na začínajúcu kariéru známeho speváka. "To už každý magor na Slovensku, ktorý to nikam nedotiahol, tak sa bude tlačiť do politiky? Dokedy budeme živiť a podporovať takýchto "politikov"? S plnou vážnosťou si priznajme, že na našej politickej scéne viac ako polovica ľudí nemá čo robiť."

Jakubec začal spolupracovať s mimoparlamentnou stredoľavou stranou Národná koalícia, ktorú založil bývalý člen HZDS Sergej Kozlík. Jakubec sa stal jej členom a má sa stať jej podpredsedom. Na budúci rok sa chce uchádzať o predsednícky post. Strana má podľa neho 1700 členov a potenciál v regiónoch. Ľuďom chce ponúknuť alternatívu.

Po Jakubcovej politickej tlačovke
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Topky)

Ďalším diskutujúcim pripomenul druhého Mečiara a jeho základňu voličov - dôchodcov. Tí prišli aj na jeho tlačovku, kde si s ním v krojoch zaspievali. "Zraz dôchodcov Slovenska - asi tak sa bude volať jeho strana, nebodaj druhý Mečiar! Slovensko Slovensko, kam si sa to dostalo, naši prarodičia sa v hroboch obracajú!"

"Nič vtipnejšie som nepočula.... ale aj do plaču mi je, ked vidím, kto všetko sa pchá do politiky," znel ďalší z kritických ohlasov.

Mohlo by vás zaujať:
Slovenský Trump Martin Jakubec: Pozrite si najbizarnejšie momenty jeho kariéry

Jakubec hovorí o potrebe zreformovať všetky oblasti života spoločnosti. Verejné financie sa podľa neho nemíňajú efektívne. Spevák by chcel znížiť odvody, zmeniť aj dane. Výraznú zmenu si žiada podľa Jakubca sociálny systém, ktorý dnes umožňuje ľuďom vyhýbať sa práci. V súvislosti s EÚ hovorí o potrebe posilniť obrannú stratégiu.

Po Jakubcovej politickej tlačovke
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Topky)

Jakubec priznal, že kvôli spolupráci oslovil aj parlamentné strany, spomenul Smer-SD či SNS. Priznal rokovanie s Marianom Kotlebom. V minulosti povedal, že si váži Vladimíra Mečiara. Aj dnes o ňom hovorí ako o otcovi slovenského národa. Podporu Jakubec cíti podľa svojich slov u ľudí nad 50 rokov. Osloviť by chcel aj mladých. Na návštevu Slovenska chce pozvať exmanželku zvoleného amerického prezidenta Donalda Trumpa Ivanu.

Pozrite si VIDEO z tlačovky Jakubca

Viac o téme: Martin Jakubec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu