Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sestra Ficovej pobozkanej sekretárky dostala flek na ministerstve: Z herečky úradníčka!

Andrea Halászová (vpravo) je sestra Jany Halászovej (vľavo). Obe pracujú po voľbách v štátnej správe. Zobraziť galériu (3)
Andrea Halászová (vpravo) je sestra Jany Halászovej (vľavo). Obe pracujú po voľbách v štátnej správe. (Zdroj: topky)

BRATISLAVA – Minulotýždňové pristihnutie premiéra Roberta Fica in flagranti s jeho sekretárkou vyvolalo viaceré podozrenia z toho, že by mohla mať o dvadsaťjeden rokov mladšia Janka Halászová výhody. Topkám sa podarilo zistiť, že nie je jedinou z rodiny, ktorá získala lukratívny flek v štátnej správe.

Jej sestra Andrea totiž pracuje na ministerstve pôdohospodárstva u Ľubomíra Jahnátka. Zaujímavé pritom je, že pred nástupom sa živila ako herečka a dokonca hrala aj v kontroverznej erotickej hre s názvom Vagína Monology. Na pódiu nechýbali šteklivé scény a dokonca ani obchytkávanie na intímnych miestach.

Keď sme sa chceli opýtať na referencie a ako sa k miestu dostala sestry Ficovej pobozkanej sekretárky zložila nám telefón. A to aj napriek tomu, že má v popise práce komunikovať. Na ministerstvo pôdohospodárstva totiž nastúpila po zmene vlády ako tlačová tajomníčka. Šéf tlačového odboru Peter Hajnala uviedol, že k minulosti zamestnankyne sa vyjadrovať nebudú. „Andrea Halászová prešla v októbri 2012 riadnym výberovým konaním na pozíciu tlačová tajomníčka. K súkromnému životu nemáme dôvod sa vyjadrovať,“ reagoval.

Andrea Halászová (vpravo) s rukou svojej kolegyne v lone.
Zobraziť galériu (3)
Andrea Halászová (vpravo) s rukou svojej kolegyne v lone.  (Zdroj: topky)

Halászová pritom musela byť veľmi šikovná, keď popri práci herečky v divadle stihla zvládnuť výberové konanie. Navyše sa herečka, ktorá sa nehanbí hrať ani v pikantných úlohách oslavovať vlastnú sexualitu stíha cez deň prepnúť a komunikovať tak náročné témy ako zákon upravujúci pohyb v lesoch, či eurofondy. Trošku smiešne vyzerá jedna z jej prvých tém, keď dva mesiace po vlastnom nástupe na ministerstvo prezentovala reakciu ministerstva na tému hromadných výpovedí pre zamestnancov Jahnátkovo rezortu.  

Halászová si napríklad pred nástupom na úradnícky post zahrala aj v erotickej hre, ktorá hovorí o ženskej sexualite. Na stránke medzinárodného divadla Meteorit, ktorú túto hru uviedol na Slovensku a Halászová hrala v jednej z hlavných rolí sa o nej píše ako o dráme prinášajúcej bližší pohľad na ženskú sexualitu. Niektorí herci však rolu v tejto hre odmietli, pretože je podľa nich perverzná.

Andrea Halászová (vpravo) je
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: topky)

Treba však dodať, že tak ako Jana Halászová na Úrade vlády, tak aj jej sestra Andrea by sa nestratili ani vo svete šoubiznisu, či na súťažiach krásy.  Oboch platy úrady odmietajú zverejniť a na naše otázky ohľadom sestry nereagovala Jana ani tlačový odbor Úradu vlády.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu