Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ficova exhovorkyňa pred centrálou Smeru: Sexi ako predtým, kedy chystá návrat?

Silvia Glendová Zobraziť galériu (6)
Silvia Glendová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – V čase, keď sa v centrále Smeru rozhoduje o zložení budúcej vlády, sme tu zastihli na prechádzke aj bývalú hovorkyňu vtedajšieho predsedu vlády Roberta Fica Silviu Belešovú, známejšiu ako Glendovú. Iba pol roka po pôrode je viac sexi ako predtým. Naskytá sa preto možnosť, či nepreruší materskú dovolenku a vráti sa na rovnakú pozíciu už o pár dní.

Belešovú sme zastihli ako odchádza z centrály okolo obeda. Už v tom čase sa tam pohybovalo viacero adeptov na ministerské kreslá. Exhovorkyňa si to po odchode z budovy namierila do neďalekého parku, kde kočíkovala svojho syna Arthura. Keď sme sa jej opýtali, či bola u kolegov dohadovať návrat do práce, odmietla to. „Bývam blízko a zastavila som sa u kolegýň na kávu, porozprávať sa,“ reagovala.

Silvia Glendová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

S prácou to podľa nej nesúviselo, keďže ešte si chce materstvo užívať plnými dúškami. „Tento rok sa určite nechystám vrátiť. Rada by som sa v prvom rade venovala malému,“ dodala. Belešová mala svadbu iba vlani v máji a v septembri porodila manželovi synčeka. S väčším bruškom sa popasovala dobre. Prechádzky na prvý pohľad prospievajú jej kráse.

Silvia Glendová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu