Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Z hovorkyne sexi fitneska: Zbavila sa manžela, s ktorým ju zoznámil Mečiar!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: archív M. F., Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Na politiku kašle! Bývalá hovorkyňa HZDS a ministerstva pôdohospodárstva Magdaléna Fajtová (31) má za sebou turbulentné obdobie. V priebehu piatich rokov sa vydala, skončila s hovorcovstvom, rozbehla fitnes klub, stihla sa rozviesť, znovu sa zaľúbiť a ukončiť doktorandské štúdium. Napriek mnohým zmenám v jej živote sa môže pochváliť sexi postavou. Svoje vypracované telo naposledy ukázala v súťaži Dievča leta. Spoznali ste ju?

„Som šťastná a spokojná, každý víkend pretekám a venujem sa hlavne športu, ktorý je mojou vášňou. Bola som aj na najdlhšom slovenskom maratóne z Bratislavy do Jasnej, čo je 315 km!“ povedala pre Topky energická fitnes trénerka. Hovorcovskú kariéru zavesila na klinec s odchodom Miroslava Jureňu z postu ministra pôdohospodárstva.

Chvíľu pôsobila v parlamente ako Jureňova asistentka, no spätne to vníma ako brigádu popri štúdiu. O politiku sa dnes veľmi nezaujíma, všetok svoj záujem nasmerovala na šport a trénovanie. „Hovorcovstvo bola pre mňa akási odbočka, brigáda popri vysokej škole. Teraz sa venujem tomu, čo ma skutočne baví a čo som aj vyštudovala,“ vysvetlila cieľavedomá Fajtová.

O nevydarenom manželstve s bývalým moderátorom Markízy Braňom Králom, s ktorým sa zoznámila vďaka šéfovi HZDS Vladimírovi Mečiarovi, už tak kvetnato rozprávať nedokázala. Napriek tomu, že ich svadba pripadla na magický dátum 7. 7. 2007, spoločné šťastie nenašli. S Králom, ktorý počas Fajtovej hovorcovskej kariéry pôsobil ako poradca na rovnakom ministerstve, sa rozviedla už dávnejšie.

„S láskou v práci je to podobné ako so študentskými láskami. Keď skončí škola, často sa stane, že aj vzťahy, ktoré vznikli počas nej, sa rozpadnú. Nás spájalo zamestnanie a keď som z ministerstva odišla, zmenil sa aj vzťah,“ vysvetlila rozchod s bývalým markizákom. Priznala, že s exmanželom sa rozišli viac-menej v dobrom. Vzápätí však dodala, že keď sa raz za čas stretnú, zostane to pri pozdrave.

Na čerstvej absolventke doktorandského štúdia však smútok a zatrpknutie z nešťastného vývoja vo vzťahu nie je cítiť. Srší optimizmom a ako sa nám podarilo zistiť, môže za tým stáť aj jej nový priateľ – fotograf. Kedysi jedna z najsexi hovorkýň v politike nezostala svojej povesti nič dlžná. Prednedávnom sa zúčastnila súťaže Dievča leta, kde predviedla, že za svoje telo sa rozhodne nemusí hanbiť. Čo poviete?

Magdaléna Fajtová v súťaži
Zobraziť galériu (4)
Magdaléna Fajtová v súťaži
Zobraziť galériu (4)
Magdaléna Fajtová v súťaži
Zobraziť galériu (4)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu