Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vláda ulovila ďalšiu krásku bývalej koalície: Získala lukratívny flek na ministerstve!

Katarína Jančula Zobraziť galériu (5)
Katarína Jančula

BRATISLAVA – Ďalšia sexi žena, ktorá „prezliekla kabát“ a prešla od bývalej koalície k súčasným členom vlády. Podobne ako hovorkyňa premiéra Beatrice Hudáková (34), ktorá za Radičovej éry pracovala pre Józsefa Nagya (Most-Híd) na ministerstve životného prostredia, zakotvila exmodelka a manželka futbalistu Katarína Jančula (33) na ministerstve spravodlivosti.

Po krásnej brunetke Beatrice Hudákovej, ktorá sa stala pravou rukou premiéra Roberta Fica, je Katarína Jančula ďalšou sexi ženou, ktorú si získala súčasná vláda. Katarína Jančula odštartovala modelingovú kariéru už v štrnástich rokoch. Do povedomia verejnosti sa dostala v roku 2007, keď sa zúčastnila reality show Hľadá sa supermodelka. Už ako vydatá žena a o čosi staršia (28) ako jej sokyne fungovala medzi finalistkami súťaže ako ich mama. Pracovala dokonca aj v Ázii, v čase, keď tam jej manžel Martin odišiel hrať futbal.

Katarína Jančula
Zobraziť galériu (5)
Katarína Jančula  (Zdroj: webcache.googleusercontent.com)


Od začiatku pôsobenia predošlej vlády fungovala na ministerstve kultúry, ktorému šéfoval Daniel Krajcer (SaS) a z miesta štátneho radcu odišla len tento mesiac. V minulosti pritom podnikala s jeho priateľkou Helenou Hupkovou. Podľa internetovej stránky rezortu spravodlivosti získala na novom pôsobisku miesto riaditeľky Kancelárie vedúcej služobného úradu. Ako riaditeľka si tak rozhodne finančne prilepší.

Beatrice Hudáková
Zobraziť galériu (5)
Beatrice Hudáková  (Zdroj: SITA)


Sexi modelky na lukratívnych flekoch nie sú v tomto volebnom období ničím neobvyklým. V Národnej rade si našli miesto hneď dve tohtoročné finalistky Miss Universe. Brunetka Natália Urbanová (26) robí asistentku poslancovi SDKÚ Ivanovi Miklošovi už od čias, keď bol ministrom financií. Šéf Kancelárie NR SR Viktor Stromček zo Smeru sa zase môže pochváliť prvou vicemiss Miss Universe. Stromčekova blondínka Martina Grešová (25) je jeho asistentku.

Natália Urbanová
Zobraziť galériu (5)
Natália Urbanová  (Zdroj: Vladimír Labát)
Martina Grešová
Zobraziť galériu (5)
Martina Grešová  (Zdroj: Jan Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu