Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veľký návrat legendárnej Ficovej hovorkyne potvrdený: Koho vytlačí z Úradu vlády?

Beatrice Szabóová a Silvia Belešová
Beatrice Szabóová a Silvia Belešová (Zdroj: topky)

BRATISLAVA – Jedna z najznámejších tvárí z čias prvej vlády Roberta Fica sa vracia na politickú scénu. Ako sa podarilo Topkám zistiť, Silvia Belešová známejšia ako Glendová totiž oficiálne od septembra nastupuje opäť na Úrad vlády. Čaká nás súboj hovorkýň a sexi žien po boku premiéra?

Aj napriek tomu, že sa o jej návrate špekulovalo už dlhšie, tentokrát je to nabetón. Po dvoch rokoch strávených na materskej dovolenke so synom Arthurom, počas ktorých zmizla z očí verejnosti, sa Glednová definitívne vracia. Potvrdili nám to aj na tlačovom odbore Úradu vlády. Zaujímavé však je, že Glendová, ktorej tvár je neodmysliteľne spojená s Ficom, nebude robiť hovorkyňu jemu a nenahradí tak súčasnú hovorkyňu Beatrice Szaboóvú. Pracovať bude totiž pre exministra dopravy a súčasného podpredsedu vlády pre investície, ktorého post bol vytvorený len nedávno.

„Silvia Belešová by mala nastúpiť od 1.9.2013 na post hovorkyne podpredsedu vlády pre investície Ľubomíra Vážneho. Ide o dôležitú pozíciu, ktorú chceme obsadiť skúseným človekom,“ uviedol riaditeľ tlačového odboru Erik Tomáš. „S prácou Beatrice Szaboóvej na poste hovorkyne predsedu vlády sme spokojní a preto nevidíme dôvod na žiadnu zmenu,“ dodal  Tomáš.

Samotná Glendová sa k okolnostiam nástupu vyjadrovať nechcela. „O konkrétnej pracovnej pozícii nechcem hovoriť, až vtedy, keď bude môj nástup do práce definitívne istý,“ napísala nám šťastná mamička z dovolenky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu