Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Po dlhej dobe na verejnosti: Ficova exhovorkyňa nám prezradila tajomstvo!

Párik sa vybral na narodeninovú oslavu televízie TA3 Zobraziť galériu (5)
Párik sa vybral na narodeninovú oslavu televízie TA3 (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Po dlhej dobe opäť v spoločnosti. Exhovorkyňa prvej vlády Roberta Fica Silvia Belešová, za slobodna Glendová, si užíva materskú dovolenku a podľa vlastných slov veľmi na spoločenské akcie nechodí. Prezradila nám však tajomstvo, nad ktorým v poslednom období premýšľa.

Šťastná mamička Silvia Belešová, ktorá bola pravou rukou predsedu Smeru Roberta Fica sa objavila po dlhej dobe na verejnosti. Spolu s manželom sa zúčastnila narodeninovej párty Televízie TA3. „Je to prvýkrát, odkedy som na materskej. Pozvanie som prijala, pretože Televízia TA3 je moja najobľúbenejšia a sledujem ju aj teraz počas materskej, aby som bola stále v obraze,“ povedala nám Belešová.  Na oslave sa vynikajúco bavila. „Medzi redaktormi mám veľa priateľov, aj preto som pozvanie prijala,“ prezradila exhovorkyňa.    

Exhovorkyňa Smeru prišla na párty spolu s manželom
Zobraziť galériu (5)
Exhovorkyňa Smeru prišla na párty spolu s manželom  (Zdroj: Jan Zemiar)

Na párty sme si všimli, že Belešovej nechýbala obrúčka, narozdiel od jej manžela. Našťastie ho žiadna z prítomných dám nepovažovala za nezadaného a nezačala s ním flirtovať. Beleše sa totiž celý večer vzorne venoval manželke. „Nie je na prstene zvyknutý. Už keď sme ich kupovali som vedela, že on ho nosiť nebude. Vadí mu to na ruke. Myslím si, že to, či muž má alebo nemá obrúčku na ruke nie je znakom dobrého alebo zlého manžela. Mne vôbec neprekáža, že ju nenosí,“ povedala nám. Dokonca prezradila, že aj ona si ju občas dáva dole. „Keď som s malým doma, tak ju nenosím ani ja. Aby som mu náhodou neublížila a mne tiež zavadzia,“ povedala nám Belešová.

Počas večera sa hrala s obrúčkou, jej manželovi však chýbala
Zobraziť galériu (5)
Počas večera sa hrala s obrúčkou, jej manželovi však chýbala  (Zdroj: Jan Zemiar)

Ako sama priznáva, na materskej jej je výborne. „Máme sa skvele, malý oslávil pred pár dňami rok. Na materskej mi je dobre,“ povedala bývalá hovorkyňa Smeru. Aj napriek tomu prezradila tajomstvo. Už dlhšie sa pohráva s myšlienkou, že sa chce vrátiť do práce. „Premýšľam, že by sa vrátila budúci rok na jar, niekedy vo februári – marci. To už bude mať malý rok a pol, tak by sa to možno dalo,“  prezradila nám Ficova exhovorkyňa. Ako sama dodala, všetko je zatiaľ len v rovine úvah.

Materskú dovolenku si užíva, premýšľa však nad návratom do práce
Zobraziť galériu (5)
Materskú dovolenku si užíva, premýšľa však nad návratom do práce  (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu