Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Útok na Ficov Smer: Nepomohli ani bezpečnostné kamery!

Sprejer vyjadril svoj názor na Smer Zobraziť galériu (4)
Sprejer vyjadril svoj názor na Smer (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Najväčšia opozičná strana čelí v Bratislave, ktorá sa nazýva aj baštou pravicových voličov nepríjemnostiam. V posledných týždňoch sa na múroch budovy, kde sídli Smer objavili nastriekané nápisy. Zaujímavé pritom je, že časť zrekonštruovanej centrály chráni desiatka bezpečnostných kamier. Nepomohlo.

Neznámy sprejer zrejme nebol ojedinelý. Zeleným sprejom niekto k logu Smeru dopísal „Do Grécka“ a červenou farbou „Se Sovietskym svazem prišla bída na zem“. Aj keď niekto druhý nápis prestriekal tak aby nedával zmysel, vandalizmus nikto so Smeru neriešil. Zrejme sa však niekto inšpiroval výrokmi politikov, ktorý dlhodobo vyčítajú Smeru vysoké zadĺženie Slovenska počas vlády Roberta Fica.

Smer-sd
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky.sk)

Pravdou však je, že v čase, keď Európa škrtala rozpočty Smer sa veselo sťahoval práve do nového sídla. Zaujímavé je, že strana sa rozhodla takmer celú budovu obkolesiť bezpečnostnými kamerami najvyššieho štandardu. Dokopy by ich malo byť štrnásť. Aj keď kamerový systém pripomína akoby skôr strážil pevnosť proti sprejerom to nepomohlo. Hovorca Erik Tomáš sa nám do stanoveného termínu nevyjadril.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu