Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nehoda Ficovho poslanca: Predbiehal a vrazil do protiidúceho auta

Jánoš obvinenia odmieta Zobraziť galériu (2)
Jánoš obvinenia odmieta

BRATISLAVA/TRENČÍN - Dnes ráno spôsobil dopravnú nehodu poslanec Smeru Vladimír Jánoš. Podľa svedkov nezodpovedne predbiehal v čase, keď sa oproti blížilo auto. Kolízii politik nedokázal zabrániť a na audine napálil do protiidúcej škodovky.

 Nehoda sa stala ráno na ceste z Prievidze do Trenčína. Ozval sa nám svedok, ktorý tvrdí, že Jánoš sa rútil a predbiehal na mieste, kde to bolo nebezpečné pre ostatných vodičov. Poslanec sa k tomu nechce vyjadrovať, podľa neho je hlavné, že sa nikomu nič nestalo. „Každá nehoda mrzí, ale chcem zdôrazniť, že sú všetci v poriadku, aj ja s manželkou aj šofér oprotiidúceho auta,“ reagoval.

Že by išiel rýchlo odmieta. „Určite nie, nebola tam ani plná čiara,“ dodal. Polícia dokonca prípad nevyšetrovala ako dopravnú nehodu, ale iba ako škodovú udalosť. Pritom svedok tvrdí, že celá vec sa skončila šťastne vďaka rýchlej reakcii jedného z vodičov. „Keby sa mu šofér nášho auta nevyhol v poslednej chvíli, do kolízie by sme sa dostali určite aj my a skončilo by to omnoho horšie,“ tvrdí.

Trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová nám povedala, že vodiči sa na mieste dohodli, že to vyriešia ako poistnú udalosť. „Poslanec dostal pokutu 150 eur a test na požitie alkoholických nápojov dopadol negatívne pre oboch účastníkov,“ uviedla. Škoda na politikovej audine a Škode roomster zatiaľ nebola vyčíslená.

 

Stali ste sa svedkom mimoriadnej udalosti? Boli ste pri tom a podarilo sa vám zachytiť unikátne okamihy? Pošlite nám FOTO alebo VIDEO s krátkym popisom udalosti na e-mailovú adresu tipy@topky.sk alebo na SMS a MMS číslo 0910 177 023.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu