Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Útok na Malchárka: Jeho majetok obohnali obrovským plagátom „Skonfiškovať!“

Zobraziť galériu (3)
"Gerila" Hlina zaútočil na "Gorilu" Malchárka

BRATISLAVA – Bývalý minister hospodárstva a automobilový pretekár Jirko Malchárek dnes na vlastnej koži čelil svojej minulosti. Expolitikovi, ktorý sa nachádza v spise Gorila a údajne bol zapojený do korupcie na Fonde národného majetku finančnou skupinou, znepríjemnil život aktivista a kandidát do volieb za Obyčajných ľudí a nezávislé osobnosti Alojz Hlina. Ten pod najväčším Audicetrom v Európe, ktoré vlastní práve Malchárek, rozprestrel plagát s nápisom „Skonfiškovať.“

Hlina zdôvodnil tento krok tým, že veci, ktoré sa udiali podľa Gorily, znamenajú okrem priamych finančných škôd Slovensku aj predovšetkým morálne škody, ktoré sa nepodarí tak skoro odstrániť zo spoločnosti. Podľa neho to ovplyvní hlavne mladú generáciu, ktorá je už teraz znechutená. „Títo ľudia, čo to vyšetrujú, musia cítiť verejnú podporu,“ vyhlásil Hlina.

Alojz Hlina a odkaz
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Filip Minár)


Dodáva, že konečné vyšetrenie kauzy je potrebné aj z hľadiska jej aktérov. „Nebezpečné sú na tom celom tie nahrávky. Niekto ich má a môže nimi vydierať tak, že títo ľudia budú opäť len bábky v niekoho rukách,“ dodal.  Inštaláciu plagátu označil za gerilovú, keďže nechcel míňať peniaze na oficiálny bilbord. Hlavné je podľa neho, aby splnil svoj účel.

 

Hlina s transparentom

Alojz Hlina a odkaz
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Filip Minár)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu