Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nové záhadné prepisy v kauze Gorila: Objavil sa v nich aj Sáva Popovič!

Sáva Popovič sa objavil v spise Gorila Zobraziť galériu (2)
Sáva Popovič sa objavil v spise Gorila

BRATISLAVA – Takmer každý deň vychádzajú v kauze Gorila na povrch informácie, ktoré verejnosť neprestávajú šokovať, tentoraz však ukázala aj svoju vtipnú stránku.

Kontroverzný herec a moderátor Sáva Popovič si v pondelok na svoj facebookový profil zavesil výňatok zo spisu, ktorý nápadne pripomína spis Gorila. Ide však o falošné informácie a zrejme si ich umelec so svojským zmyslom pre humor vymyslel sám. Dozvedieť sa z neho môžete o jeho návšteve reštaurácie, kde sa podľa "spisu" stretol s Haščákom v kultovej reštaurácii Karmina, ktorú rád navštevoval aj prezident Ivan Gašparovič.

V krátkej časti spisu Popovič sa nechá pozvať na fazuľovú polievku, ktorá mu však vôbec nechutí, čo Haščáka poriadne nahnevá, no napriek tomu obidve porcie zaplatí a necháva malý tringelt. Vo vymyslenom spise vystupuje Popovič ako vulgárny držgroš, ktorému Haščák platí polievku a dokonca cvakne Popovičovi lístok v električke.

Už v minulosti sa Popovič prejavil ako zabávač, ktorý však nie vždy správne odhadne situáciu. V októbri minulého roka si totiž uťahoval na adresu slovenského kanibala Mateja Čurka. Na svoj facebookový profil vtedy uverejnil vetu, ktorá vzbudila vlnu nevôle aj u Čurkovho brata Mariána. „Raz ma Čurko volal na guláš partiu. Ja len dúfam, že to bolo hovädzie,“ napísal vtedy na sociálnej sieti. Tento nevydarený vtip odsúdili viacerí, "príbeh z Gorily" mu však vyšiel o čosi lepšie. Čo poviete?



Falošný úryvok zo spisu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu