Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Polícia žiada o pomoc: Hľadá páchateľov na FOTO, ktorí v Bratislave poškodili bankomaty

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Polícia žiada ľudí, aby im pomohli s identifikáciou dvoch mužov, ktorí poškodili jeden z bankomatov na Tupolevovej ulici v Bratislave. K trestnému činu došlo začiatkom decembra. Informoval o tom Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

"Obraciame sa však aj na majiteľov hotelov a ubytovacích zariadení, v ktorých sa tieto osoby mohli v poslednom období ubytovať," uviedla polícia. Páchateľ spôsobil škodu na bankomate a znemožnil klientom banky dokončiť výber peňazí, vysvetľuje polícia.

"Následným vyšetrovaním policajti zistili, že v krátkom období, v priebehu dvoch dní, neznámy páchateľ poškodil a zároveň znemožnil klientom dokončiť výbery finančnej hotovosti takýmto spôsobom na viacerých bankomatoch na území Bratislavy," povedal Szeiff.

Polícia žiada o pomoc:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia - Bratislavský kraj)

Išlo o bankomaty na Galvaniho ulici, Kazanskej a Kaštielskej ulici. Ak občania spoznajú mužov, môžu sa obrátiť na políciu telefonicky, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo formou správy na sociálnej sieti.

Viac o téme: PoškodeniePátranieBankomatyBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu