Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Doba kešu opäť realitou?! VIDEO Polmiliónová krádež v Bratislave, na ulici za bieleho dňa

Polícia zverejnila video zachytávajúce krádež.
Polícia zverejnila video zachytávajúce krádež. (Zdroj: Reprofoto:Facebook/Polícia SR)

BRATISLAVA - Krádež, ku ktorej došlo v utorok v hlavnom meste, nápadne pripomína mafiánske praktiky. Páchateľ sa totiž obohatil na ulici za bieleho dňa - o neuveriteľnú sumu polmilióna eur! Alebo zlodej skúšal šťastie a náhodne vyhral nečakaný "jackpot"?

Polícia prostredníctvom sociálnej siete zverejnila video, ktoré zachytáva samotný incident. Priebeh krádeže je absurdný. Všetko sa odohralo pri nákupnom centre na Zlatých Pieskoch v čase obeda.

Vodič auta značky Opel Astra si mal v osudnej chvíli vymieňať pneumatiku, keďže dostal defekt. Na tašku s poriadne mastnou sumou nedával pozor. "Ku krádeži došlo v tesnej blízkosti autoumyvárky na Studenej ulici v Bratislave. Škoda spôsobená krádežou hotovosti je 537.000,- eur," doplnila bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Popis svedka

V tejto súvislosti sa podľa slov hovorkyne policajti obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení muža na videu.

Prečítajte si aj: Krádež auta sa v Nitre zmenila na hotovú grotesku: V hlavnej úlohe bol opilec

"Muž, po ktorého totožnosti policajti pátrajú bol v čiernom oblečení štíhlej postavy, vysoký približne 180 centimetrov. Svojimi informáciami by mohol prispieť k objasneniu prípadu, v ktorom vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave začal trestné stíhanie vo veci zločin krádeže," uviedla Mihalíková.

Polícia zverejnila video zachytávajúce
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Reprofoto:Facebook/Polícia SR)

Polícia vyzýva k spolupráci aj ďalších svedkov. "V prípade, ak disponujete akýmikoľvek informáciami k skutku a k osobe páchateľa, bezodkladne kontaktujte políciu na čísle 158, alebo osobne, na ktoromkoľvek policajnom oddelení," zdôraznila hovorkyňa.

Polícia osobitne vyzýva vodičov motorových vozidiel, ktorí v čase okolo 11.00 – 12.30 hod. prechádzali po Studenej ulici a majú vo vozidlách nainštalované kamery, ktoré by mohli zaznamenať dianie na ulici, aby kontaktovali políciu.

Pozrite si video, ktoré zverejnila polícia

Polmiliónová krádež za bieleho dňa v Bratislave: Polícia pátra po tomto mužovi

Viac o téme: KrádežPolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu