Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tragédia na východe: Tehotná Anežka (†40) v ôsmom mesiaci vypadla z okna, záhadné okolnosti!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV JOJ)

VEĽKÉ KAPUŠANY - Vo Veľkých Kapušanoch v okrese Michalovce došlo v piatok popoludní k tragédii, ktorej pozadie momentálne vyšetruje polícia. V jednom z panelákov vypadla zo štvrtého poschodia žena, ktorá bola podľa jej príbuzných v ôsmom mesiaci tehotenstva. Prvá verzia smrti hovorí o nehode, druhá o tom, že jej na onen svet mohol pomôcť jej známy, ktorý ju z okna vystrčil.

V Žiari nad Hronom našli zastreleného policajta: Nové informácie o prípade

Anežka bola vraj jednou zo žien, ktoré často robili spoločnosť 60-ročnému mužovi v jeho byte. Televízia JOJ informovala, že suseda, ktorá býva o poschodie nižšie, si odrazu z kuchyne všimla, ako visí z okna a rukami sa drží parapetnej dosky. Snažila sa ju zo všetkých síl zachrániť, no nepodarilo sa jej to.

Žena spadla z približne 15-metrovej výšky a utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla. Privolaný lekár už mohol len konšťatovať smrť. Podozrivý muž mal byť v tom čase opitý a policajti sa museli do jeho bytu dobíjať niekoľko minút, lebo údajne nevedel nájsť kľúče.

Tragédia na východe: Tehotná
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

"Keď si vypil, tak mu preskakovalo a mal svoju partiu a to všetci boli opití. Je to dosť smutné, čo sa stalo," povedal TV JOJ obyvateľ bytovky. Ako presne ku tragédii došlo, nie je známe. Je však možné, že žena sa nevedela dostať zo zamknutého bytu, a tak to skúsila cez okno, z ktorého spadla. Nedá sa však zatiaľ vylúčiť ani to, že jej muž dopomohol.

Košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová uviedla, že vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie pre trestný čin zabitia. Osoba podozrivá z uvedeného skutku bola obmedzená na osobnej slobode a umiestnená do cely policajného zaistenia. Polícia na prípade intenzívne pracuje a bližšie informácie poskytne, až keď to situácia vo vyšetrovaní dovolí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu