Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Samovražda Mileny (†36) šokovala aj známeho futbalistu: Zastrelila sa v jeho byte!

Milena skonala v byte známeho futbalistu Zobraziť galériu (12)
Milena skonala v byte známeho futbalistu (Zdroj: czechsoccernet.cz, at, Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V prípade streľby v Bratislave, pri ktorej zahynula slovenčinárka a matka 7-mesačného chlapčeka Milena (†36), sa objavili nové šokujúce fakty. Topkám sa podarilo zistiť, že majiteľom bytu, v ktorom skonala, je známy bývalý futbalový reprezentant. Prehovoril aj muž, ktorý bol v čase tragédie na mieste činu.

Vchod do bytovky, z ktorej vo štvrtok krátko pred 10:00 zaznel výstrel, počas takmer celého dňa strážila polícia. Až v podvečer okolo 18:00 vyniesli z novostavby telo nebohej učiteľky zakryté čiernym igelitom. Zarážajúce je, že susedia, ktorí boli v čase streľby doma, nepočuli žiaden podozrivý hluk. Muž, ktorý volal na tiesňovú linku, podľa našich informácií našiel na toalete mŕtvu ženu po tom, čo vykopol zamknuté dvere.

Muži zákona strážili vchod do bytovky až do večerných hodín.
Zobraziť galériu (12)
Muži zákona strážili vchod do bytovky až do večerných hodín.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Podarilo sa nám zistiť aj ďalšie zaujímavé informácie týkajúce sa bytu, v ktorom k tragédii došlo. Ten totiž podľa katastra nehnuteľností patrí bývalému známemu futbalistovi Milanovi Timkovi, ktorý ani len netušil, čo sa za dverami jeho bytu v osudný štvrtok odohralo. "Videl som tento prípad v médiách a napadlo mi, že tam mám byt. Doteraz tomu nemôžem uveriť. Som zhrozený a šokovaný. Byt som dal do prenájmu firme. Vôbec neviem, čo mám teraz robiť," prezradil Topkám futbalista Milan Timko.

Tragédia sa odohrala za dverami tohto bytu.
Zobraziť galériu (12)
Tragédia sa odohrala za dverami tohto bytu.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Jeho slová potvrdzujú aj menovky na poštovej schránke, ktorú sme v inkriminovanom vchode našli. Okrem Timka na nej figurovalo aj meno nebohej. Podľa našich zistení byt využíval Juraj G., ktorý je priateľom nebohej učiteľky a otcom jej 7-mesačného synčeka. Ten sa nám cez telefón odmietol k prípadu vyjadriť. "Toľko pi**vín ste popísali, že vám nič nepoviem," zareagoval so zvýšeným hlasom a zložil.

Nad schránkou nebohej učiteľky v piatok horela sviečka.
Zobraziť galériu (12)
Nad schránkou nebohej učiteľky v piatok horela sviečka.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Polícia k prípadu zatiaľ bližšie informácie neposkytuje. Nebolo začaté ani trestné stíhanie. "Podľa prijatého oznámenia smrteľné strelné poranenie si žena mala spôsobiť sama. Vzhľadom na prvotné štádium vyšetrovania, viac informácii v súčasnosti nie je možné poskytnúť," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová. Hoci prvotné informácie naznačujú, že Milena spáchala samovraždu, jej kolegyne zo školy tomu nechcú veriť. Bola to vraj mierumilovná žena, ktorá milovala život a nevedia o tom, že by trpela depresiami.

Milena by o necelý týždeň oslávila 37. narodeniny. Rodičia žijúci v Ružomberku, odkiaľ pochádza aj ona, jej však budú teraz namiesto osláv strojiť pohreb.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu