Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Dráma v centre Bratislavy: Učiteľku Milenu (†36) našli na záchode s prestrelenou hlavou!

Milena umrela v tejto bytovke Zobraziť galériu (9)
Milena umrela v tejto bytovke (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Centrom hlavného mesta sa dnes krátko pred 10:00 ozval výstrel, po ktorom ostala na zemi ležať 36-ročná Milena S. z Bratislavy. Podľa predbežných informácií si v byte na Námestí Martina Benku sama prestrelila hlavu.

Všetko sa malo odohrať na toaletách jedného z bytov na Námestí Martina Benku. Pôvodné informácie hovorili o právnickej kancelárii, ukázalo sa však, že zrejme pôjde o byt právnika. Milena si tam okolo 9:45 údajne k hlave priložila zbraň a vystrelila. Na miesto okamžite vyrazili záchranári, no postrelenej žene už nemohli pomôcť. Bola na mieste mŕtva.

Polícia dokumentuje miesto činu.
Zobraziť galériu (9)
Polícia dokumentuje miesto činu.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Milena bola podľa našich informácií učiteľkou na Strednej odbornej škole Mokrohajská v Bratislave, ktorú navštevujú žiaci s telesným postihnutím. Bola zástupkyňou triedneho učiteľa a učila slovenčinu. Momentálne bola na materskej s ročným synčekom, čo nám potvrdili aj v škole. Batoľa údajne vychovávala sama. 

Milena si mala prestreliť hlavu v byte na druhom poschodí tejto bytovky.
Zobraziť galériu (9)
Milena si mala prestreliť hlavu v byte na druhom poschodí tejto bytovky.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Milena podľa katastra vlastní byt na ulici vzdialenej niekoľko sto metrov od miesta činu. Čo robila v byte právnika a či bol medzi nimi nejaký vzťah, je zatiaľ nejasné. Čo presne sa v byte stalo a prečo si mala mladá žena dobrovoľne vziať život, zatiaľ ostáva záhadou. V šoku z náhlej smrti Mileny ostala aj jej matka, ktorej vraj dcéra ešte dnes ráno posielala fotografiu malého synčeka.

Milenin byt bol dnes prázdny.
Zobraziť galériu (9)
Milenin byt bol dnes prázdny.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Podľa polície išlo zrejme o samovraždu. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová. Na mieste sa v súčasnosti podľa hovorkyne nachádza vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave spolu s ďalšími príslušníkmi. "Vykonávajú prvotné neodkladné a neopakovateľné úkony," dodala. Vzhľadom na prvotné štádium vyšetrovania viac informácií v súčasnosti polícia neposkytuje.

Poznali ste obeť streľby v Bratislave? Máte fotografie či viac informácií k tragickému prípadu? Napíšte nám tipy@topky.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu