Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Muž ukradol z chatiek alkohol: Hrozia mu dva roky

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Policajti v Liptovskom Hrádku zadržali 27-ročného muža, ktorý prvé dva dni v novom roku vykradol chatky v obci Nižná Boca.

Ako ďalej informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, muž sa na Nový rok vo večerných hodinách vlámal do chaty pri lyžiarskom vleku nad obcou. Jedno okno na chatke vylomil, na druhom rozbil sklenenú výplň a vošiel dnu. Vnútri našiel nedopitú fľašku alkoholu, ktorú vzal so sebou a cez okno vyskočil von. Majiteľovi spôsobil škodu najmä na zariadení približne 30 eur.

Na druhý deň popoludní prišiel k chate za pamätníkom v obci, na ktorej vytlačil okno, vošiel dnu a opäť hľadal alkohol. V chatke našiel dve fľaše, ktoré strčil pod bundu, opäť vyskočil von a odišiel. Spôsobil škodu približne 22 eur. Neskôr v ten istý deň večer sa do rovnakej chaty vrátil a cez vylomené okno vošiel opäť dnu. Našiel ďalšiu fľašu alkoholu, vypil ju priamo v chate a zaspal.

Na druhý deň ho pri odchode zadržala policajná hliadka. Poverený príslušník ho obvinil z krádeže v súbehu s porušovaním domovej slobody, za jeho konanie mu hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na dva roky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu