Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Pomôžte nájsť Petra (35): Z nemocnice ušiel v pyžame, nutne potrebuje lieky!

Nezvestný Peter Marcinko
Nezvestný Peter Marcinko (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA – Polícia pátra po Bratislavčanovi Petrovi Marcinkovi (35), ktorý v stredu bez stopy zmizol z nemocnice na Antolskej ulici. Pacient z lôžka ušiel v pyžame a župane na neznáme miesto. Pátranie je o to súrnejšie, že Peter nutne potrebuje svoje lieky!

Muž z nemocnice zmizol včera približne o 8:30 a odvtedy sa nikomu neozval. Polícia preto po ňom vyhlásila pátranie. „Nezvestný je 182 cm vysoký, štíhlej postavy. Má hnedé oči, blond vlasy ostrihané nakrátko a krátku briadku. Na krku má viditeľné materské znamienko,“ poskytla jeho popis bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrašková.

Peter mal pri úteku tak naponáhlo, že z nemocnice ušiel v bledomodrom pyžame a modrom župane, narýchlo si obul zelené tenisky. Peter už deň nedostal svoje lieky, ktoré nutne potrebuje. Polícia preto o pomoc žiada aj verejnosť.

„Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k vypátraniu nezvestného oznámte na telefónnom čísle 09610/35  371, 09610/35 155, na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ dodala hovorkyňa.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu