Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Matka zúfalo hľadá dcéru s vnučkou: Monika (19) vzala Ninku (1,5) a zmizla!

Nezvestná mladá mamička Monika Benčatová
Nezvestná mladá mamička Monika Benčatová (Zdroj: polícia)

PRIEVIDZA – Obrovské muky prežíva matka Moniky Benčatovej (19) z Prievidze, ktorá je nezvestná aj s malou dcérkou Ninou (1,5). Vnučku aj dcéru nevidela už mesiace. Monikin hlas naposledy počula v telefóne ešte 16. júna tohto roka.

Monika Benčatová s dcérkou Ninou Benčatovou zmizli bez stopy ešte pred letom, matka tínedžerky však ich nezvestnosť nahlásila až nedávno. Nevie totiž kam šli, ani kde sa skrývajú, a či sú živé a zdravé. Poprosila preto o pomoc aj políciu.

Monika je  173 cm vysoká,  štíhlej postavy. Má vzpriamené držanie tela, hnedé rovné vlasy dlhé po plecia (vlasy môže mať  zafarbené na červeno), poskytla popis mladej mamičky trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. Naposledy mala na sebe čierne legínsy, tričko s krátkym rukávom a obuté mala čierne tenisky.

Ľudia by ju mohli spoznať aj podľa piercingu z bieleho kovu, ktorý má v nose, na pravej strane. Monika so sebou vzala aj len 1,5-ročnú dcérku, ktorej popis polícia nemá. Známe je, že  má modré oči, dodala hovorkyňa.

Ak by ste tínedžerku s dieťaťom zahliadli, okamžite kontaktujte políciu. Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu nezvestnej osoby môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar, alebo na bezplatnú policajnú linku 158, uzavrela Antalová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu