Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Pomôžte nájsť Petržalčana Nika (19): Zúfalý mladík sa chce zrejme zabiť!

Nezvestný Niko Hacala si chce zrejme ublížiť
Nezvestný Niko Hacala si chce zrejme ublížiť (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA - Bratislavská polícia dnes spustila pátraciu akciu po Petržalčanovi Nikovi Hacalovi (19), ktorý dnes skoro ráno odišiel z bytu a odvtedy ho nik nevidel. Utrápený mladík nechal za sebou len list na rozlúčku, a preto hrozí, že si bude chcieť siahnuť na život. Pomôžte ho nájsť!

Niko Hacala má trvalé bydlisko v Petržalke na Mánesovom námestí č. 2. Prechodne však býva na Furdekovej ulici, odkiaľ dnes ráno potajomky odišiel a odvtedy o sebe nedal vedieť. Jeho zmiznutie o to hrozivejšie, že jediné čo po sebe v byte zanechal, bol list na rozlúčku.

Polícia preto okamžite spustila pátranie a mladíka sa snaží nájsť skôr, akoby bolo neskoro. "Nezvestný je vysoký asi 163 cm, štíhlej postavy, má plavé dlhé vlasy po plecia, zelené oči," poskytla popis nezvestného Nika bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Mladík mal na sebe naposledy oblečenú hnedú zimnú bundu s kapucňou značky NorthBlanc, čierne tričko, bledomodré rifle a obuté mal sivé alebo tmavomodré tenisky. Ak ste zúfalého Petržalčana videli, okamžite kontaktujte políciu. "Akékoľvek informácie o pohybe a pobyte nezvestného nám oznámte na číslo 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," dodala Kurucová.

 

Niko zmizol dnes ráno
Zobraziť galériu (1)
Niko zmizol dnes ráno  (Zdroj: polícia)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu