Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Blonďavú Nicole (15) hľadá celé mesto: Po kráske z Ružinova sa zľahla zem!

Nezvestná Nicole Tóthová
Nezvestná Nicole Tóthová (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA – Bezsenné noci a nekonečné hľadanie milovanej dcéry sa stalo každodenným stereotypom pre rodičov blonďavej Nicole Tóthovej (15) z Ružinova, ktorá minulý týždeň zmizla bez stopy. V piatok poobede odišla z domu s tým, že do 21:00 bude doma, k rodičom sa však odvtedy nevrátila a nikomu o sebe nedala vedieť. Pomôžte ju nájsť!

Bratislavskí policajti po krásnej blondínke zo Súmračnej ulice v bratislavskom Ružinove pátrajú už štyri dni, no zatiaľ bezúspešne. „Mladistvá Nicole Tóthová je nezvestná od 15.00 h dňa 30.11.2012, kedy odišla z domu s tým, že sa vráti okolo 21.00 h, čo však nespravila,“ informoval bratislavský policajný hovorca František Peczár. Odvtedy sa po tínedžerke akoby zľahla zem.  

Polícia preto žiada o pomoc v hľadaní aj verejnosť. „Je štíhla, približne 156 cm vysoká, má modré oči, dlhé rovné blond vlasy,“ poskytol popis Peczár. Blondínka mala na sebe naposledy oblečenú kožušinovú bundu, modré rifle, šedú mikinu a čierne tenisky.

Ak ste Nicole videli, alebo viete, kde sa zdržuje, neváhajte a kontaktuje políciu na bezplatnom čísle 158, alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu