Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Vražda za bieleho dňa: Recidivista bodol Máriu (†43) trikrát do hrude!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

MICHALOVCE - Michalovskí policajti v krátkom čase objasnili vraždu zo soboty 20. októbra, ktorá sa stala v Michalovciach. Michalovský vyšetrovateľ z nej obvinili 16-krát súdne trestaného muža (62) z Michaloviec, ktorému v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov.

Ako informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, v sobotu poobede našli v Michalovciach na Kuzmányho ulici v blízkosti nemocnice mŕtvu ženu (†43) z Michaloviec. Polícia okamžite rozbehla vyšetrovanie a v priebehu niekoľkých minút policajná hliadka neďaleko miesta činu zadržala vtedy ešte podozrivého muža (62).

Obvinený v sobotu 20. októbra približne o 14:00 na Kuzmányho ulici vedľa parkoviska, na tráve medzi onkologickým ústavom a zastávkou MHD, bezdôvodne usmrtil Máriu. K žene pristúpil spredu, ľavou rukou ju chytil za rameno, pridržal ju a nožom ju 3-krát pichol do hrudníka. Bodným ranám následne podľahla.

Ohliadajúci lekár ako príčinu smrti určil šok z vykrvácania pri bodnom poranení hrudníka. Obvineného polícia umiestnila do cely policajného zaistenia s návrhom na vzatie do väzby.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu