Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Anton (33) chcel dobodať dôchodkyňu, napriek zraneniam sa ubránila!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

KOŠICE - Z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu obvinil policajný vyšetrovateľ Antona (33) z Košíc. Obvinený vo štvrtok (1. novembra) okolo 5.00 h v byte na Krivej ulici v Košiciach, v ktorom sa príležitostne zdržiaval, nožom napadol Košičanku (68), matku svojho kamaráta.

"So slovami 'Zabijem Vás' ju napadol v čase, keď ležala na posteli. Útoky nožom smerovali na oblasť ľavej strany hrude. Poškodená sa bránila a útočníkovi vytrhla nôž z ruky, pričom utŕžila tri rezné rany v oblasti ľavého ramena, predlaktia a štvrtého prsta s PN do 14 dní," informoval dnes košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Napadnutá žena stihla zavolať na tiesňovú linku polície, ktorej skutok oznámila. Príslušníci Pohotovostnej motorizovanej jednotky páchateľa zadržali na úteku ešte vo vchode obytného bloku. Obvinený bol umiestnený do cely policajného zaistenia s návrhom na väzobné stíhanie. "Za tento skutok mu v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na 20-25 rokov," dodal Szabó.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu