Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tehotná Ľubomíra (37) pichla druha nožom do hlavy, pri úteku ju prešlo auto!

Tehotná žena skončila pod kolesami tohto auta Zobraziť galériu (2)
Tehotná žena skončila pod kolesami tohto auta (Zdroj: polícia)

SNINA – Najprv pokus o vraždu a potom samovražda? V Belej nad Cirochou sa v pondelok podvečer odohrávala krvavá dráma. Ľubomíra (37) spolu so svojím druhom (28) veselo popíjala, keď sa medzi nimi zrazu strhla hádka. Rozzúrená žena neostala len pri tvrdých slovách a na svoju polovičku zaútočila nožom. Tu však smutný príbeh nekončí. Ľubomíra, ktorá navyše s druhom čakala dieťa, po útoku vbehla pod auto!

Práve dieťa, ktoré Ľubomíra nosí pod srdcom, mohlo byť príčinou jej nepochopiteľného útoku. „Opila sa s druhom, ona ho pichla nožíkom do hlavy. Kričala, že s ním čaká decko,“ povedal pre Tv JOJ známy dvojice z Belej nad Cirochou. Po krvavej hádke sa však milenci pomerili a Ľubomíra zraneného druha odviezla na ošetrenie.

V nemocnici dráma pokračovala. Zatiaľ, čo sa lekári starali o muža, Ľubomíre začalo dochádzať, čo spravila a rozhodla sa pred zodpovednosťou ujsť. Zlé rozhodnutie ju však nakoniec takmer stálo život. Za tmy a silného dažďa sa vybrala pešo z Belej nad Cirochou až do Sniny za svojou matkou.

Ešte opitá prechádzala stredom cesty a autá mali čo robiť, aby sa jej v šere vyhli. Mladíkovi za volantom Nissanu Primera sa to nepodarilo a tehotnú Ľubomíru zrazil. „Žene sa snažil vyhnúť a zabrániť zrážke brzdením, no na mokrej vozovke tak nestihol urobiť a prednou ľavou časťou vozidla narazil do chodkyne,“ povedal pre Topky prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

 

Polícia hľadá svedkov nehody
Zobraziť galériu (2)
Polícia hľadá svedkov nehody  (Zdroj: polícia)

 

Útočníčka tak nakoniec tiež skončila v nemocnici, avšak v oveľa horšom stave, ako jej druh. „Pri dopravnej nehode utrpela zrazená žena ťažké zranenia s dobou liečenia 3-4 mesiace,“ dodal hovorca. Ako informovala Tv JOJ, žena leží v kritickom stave na ARE v sninskej nemocnici. Podľa príbuzných Ľubomíry je na tom veľmi zle a pripravujú sa na najhoršie, príbeh je o to smutnejší, že o život môže prísť aj jej nedonosené dieťatko.

Polícia už začala trestné stíhanie vo veci ublížení na zdraví a žiada svedkov, ktorý boli v čase zrážky na mieste, aby ju kontaktovali na „Okresnom dopravnom inšpektoráte OR PZ v Humennom, Nemocničná 1, Humenné, tel. čísla 0961 82 3501, prípadne na známom tel. čísle 158.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu