Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ďalšia chyba úradov? Matka, ktorá mala Lucku (†5) tiež týrať, zmizla bez stopy!

Za utýranie Lucky stíhajú Juraja Zobraziť galériu (2)
Za utýranie Lucky stíhajú Juraja (Zdroj: Vladimír Labát, facebook)

BRATISLAVA – Po tom, ako z utýrania malej Lucky (†5) obvinili jej otčima Juraja H. (32), vyplávali na povrch nové šokujúce skutočnosti. Tv JOJ sa podarilo získať spoveď sestry tyrana, ktorá tvrdí, že brat v mlátení Lucky nebol sám. Dievčatko mala biť aj vlastná matka Alexandra H. (42), ktorá však po prepustení z polície, zmizla bez stopy!

Šokujúce slová sestry beštie Juraja H., ktorý najprv utýral nevlastnú dcérku Lucku a potom jej mŕtve telíčko spolu s manželkou Alexandrou H. tri roky skrývali, vniesli do otrasného prípadu nové svetlo. Trest za smrť dievčatka momentálne totiž hrozí len Jurajovi, ako hovorí jeho sestra, pykať by mala aj matka. „Ako matka - určite to videla a nech nehovorí, že sa bála. Lebo, keď sa nebála, keď zavolala policajtom, že ju bil, tak takisto mohla zavolať, keď jej dieťa bil. A nebil ju určite len on, ale aj ona,“ je presvedčená sestra.

Tvrdenia sestry potvrdzuje aj fakt, že ešte v roku 2007, keď mala Lucka asi dva roky, udala Alexandra Juraja za týranie. Keď však mal tri roky na to ubiť dievčatko na smrť, políciu nezavolala. Údajne sa bála prehovoriť, lebo sa jej manžel vyhrážal. „Podľa vyjadrenia ženy, z obavy o svoj život a zdravie, muža uposlúchla,“ informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Sestra videla Juraja naposledy pred dvoma rokmi na pohrebe mamy. On tam bol aj so ženou aj s malou, s touto Saškou. Luciu tam nemali, spomína si. Ani nemohli, v tom čase sa už totiž jej telíčko rozkladalo pod nánosmi odpadu v zabarikádovanej izbe. Polícia v byte hrôzy mala zasahovať len dvakrát a v oboch prípadoch išlo o obyčajné rušenie nočného pokoja. Juraj svoj ohavný čin na súde oľutoval, no sestra si myslí, že len chce chrániť manželku.

Alexandra je v prípade, ktorý šokoval celé Slovensko, vyšetrovaná ako poškodená a je na slobode. Keďže o dva mesiace sa jej má narodiť ďalšie dieťa, sociálny úrad jej poskytol náhradné bývanie v niekoľkých krízových centrách. Na stretnutie s kurátorom však neprišla, a preto to oznámili na polícii. Tá však údajne nemá dôvod sledovať Alexandrin pohyb. Matka, ktorá má podľa sestry Juraja tiež podiel viny na smrti Lucky, si tak behá po slobode.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu