Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Baby, bacha na prsia: Heringhovej a sexi moderátorke vyliezli bradavky!

Andrei Heringhovej (vľavo) presvitala bradavka spod transparentného topu. Moderátorke Fashion TV Márii Zelinovej vykukla celá. Zobraziť galériu (77)
Andrei Heringhovej (vľavo) presvitala bradavka spod transparentného topu. Moderátorke Fashion TV Márii Zelinovej vykukla celá. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Pikantné vyvrcholenie módnej šou! Včera v našom hlavnom meste skončil trojdňový maratón Bratislavských módnych dní. Počas prehliadky sa podarilo spôsobiť rozruch najmä moderátorke Fashion TV Márii Zelinovej (25) a partnerke Borisa Kollára (47) Andrei Heringhovej (32). Obe totiž na móle predviedli viac než chceli. Zatiaľ čo prvej spomínanej vybehla bradavka z odvážneho topu úplne, mladej mamičke presvitala spod transparentného modelu.

Posledný deň jarnej časti Bratislavských módnych dní patril známym tváram slovenskej módnej scény a oceneniu Dunajská perla, ktoré tento rok skončilo v rukách návrhárky Jany Pištejovej a mladého dizajnéra pôvodom z Moravy Libora Komosného. Autorkou jedinečnej bronzovej sošky s bielou perlou je Jana Brisudová.

Po odovzdaní ocenení nasledovala detská módna šou. Malé manekýnky si vyslúžili veľký potlesk. Následnú  jarnú kolekciu plnú farieb, rôznych materiálov a vzorov predstavila Rebecca Justh. V jej modeloch sa ukázali napríklad aj speváčka Sisa Lelkes-Sklovská, či syn politika Richarda Sulíka Filip.

Priestor popýšiť sa svojou tvorbou dostal aj držiteľ ocenenia Libor Komosný. Mladý dizajnér vytvoril čisto nositeľnú kolekciu určenú na aktuálnu jarnú sezónu. Základom línie bola kombinácia výraznej modrej farby v kontraste s čistotou a jednoduchosťou bielej.

Ďalšou zo známych tvárí posledného večera bola Zlatica Hujbertová. Tá sa tento rok rozhodla vytvoriť kolekciu pre nevesty, ktoré chcú počas svojho veľkého dňa vyzerať ako princezné. Jednotlivé kúsky kolekcie boli vyrobené z tylu i čipky a návrhárka stavila na ozdobnosť i historické motívy.

Hviezdou štvrtkového večera bola obľúbená návrhárka slovenskej smotánky Jana Pištejová, ktorá aj tento rok zostala verná svojmu štýlu. V Bratislave predstavila modely, ktoré viac odhaľovali, ako zakrývali. Doplatili na to Andrea Heringhová a moderátorka Fashion TV Mária Zelinová. Obe na móle nechtiac odhalili svoje prednosti. Okrem spomínaných dám predviedli tvorbu spomínanej dizajnérky aj speváčka Sisa Lelkes-Sklovská, či sestry Veronika a Daniela Nízlové známe ako TWiiNS.

Pozrite si zábery z vyvrcholenia Bratislavských módnych dní v našej GALÉRII!

Sledujte TOPKY TV: Pozrite si video z módnej šou.

Bratislavské módne dni

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu