Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sklovská (47) si so svojím božským telom trúfa: Uvidíte, čo tu ešte nebolo!

Sisa Lelkes-Sklovská sa netají tým, že sa na prehliadkovom móle cíti výborne. Zobraziť galériu (8)
Sisa Lelkes-Sklovská sa netají tým, že sa na prehliadkovom móle cíti výborne.

BRATISLAVA – Ukáže viac?! Speváčka Sisa Lelkes-Sklovská (47) má figúru, ktorú jej môže závidieť nejedna dvadsiatka. Nečudo, že sa na prehliadkovom móle cíti ako doma. Štíhle krivky však nie sú to jediné, čím môže temperamentná tmavovláska konkurovať profesionálnym modelkám. Manželke Juraja Lelkesa (61) totiž nechýba odvaha a chuť provokovať. Umelkyňa sa preto netají, že na slovenských prehliadkach možno časom ukáže aj niečo poriadne nezvyčajné.

Je si vedomá svojich kvalít! Sisa Lelkes-Sklovská disponuje telesnými proporciami, na ktoré sa počas módnych prehliadok dobre pozerá. Vedomí sú si toho aj viacerí návrhári, ktorí speváčku s obľubou obsadzujú do úlohy modelky. Inak tomu nebolo ani minulý týždeň na Bratislavských módnych dňoch, kde sa tmavovláska prešla po móle hneď viackrát.

Galéria: Fotoreportáž z Bratislavských módnych dní

Keďže sa Sisa tejto úlohy zhostila s ľahkosťou a bez náznaku nervozity, chceli sme vedieť, či by prijala takúto profesiu aj nastálo. „Viem si predstaviť, že keby som  nebola speváčkou, tak by som sa živila modelingom. Mňa móda už odmalička veľmi baví, prezradila nám Sklovská, ktorá vo svojom šatníku preferuje najmä vypasované a líniu obopínajúce šaty.

Zaujímalo nás tiež, či by sa speváčka postavila na prehliadkové mólo aj v spodnej bielizni alebo plavkách. Prezentácia dráždivých kúskov síce u nás nie je ničím výnimočným, v úlohe polonahej manekýnky sa však doposiaľ neocitla žiadna Slovenka v zrelom veku. „A prečo nie?! No, to tu ešte nebolo. Môže to prísť, reagovala so smiechom speváčka, ktorá je povestná tým, že rada provokuje. Úsmev na tvári mala aj vtedy, keď hovorila o tom, ako si udržiava svoju figúru. „To by ste sa mali spýtať môjho manžela. Ten by vám to vysvetlil, poznamenala dračica, čím zrejme narážala na posteľné radovánky. 

Sledujte Topky TV: Rozhovor so Sisou Lelkes-Sklovskou.

Rozhovor so Sisou Lelkes-Sklovskou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu