Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sexi mamička Heringhová pritvrdila: V priesvitnej bielizni na megabilboardoch!

Andrea Heringhová dráždi v bilboardovej reklame na kliniku krásy. Zobraziť galériu (15)
Andrea Heringhová dráždi v bilboardovej reklame na kliniku krásy.

BRATISLAVA - Pomáha si ku kráse! Andrea Heringhová (32) je trojnásobnou mamičkou, ktorá sa netají tým, že kvôli svojej vizáži navštevuje stredisko estetickej medicíny. Len nedávno na pezinskej klinike absolvovala formovanie postavy, pričom to nebola jej prvá a ani posledná návšteva. Niet teda divu, že bývalá playmate sa objavila aj na megabilboarde propagujúcom toto zariadenie. Na rozdiel od ostatných tvárí kampane je ale jej fotografia poriadne dráždivá.

Priznávajú zákroky! Pezinská klinika krásy spustila kampaň, v ktorej sa známe tváre ako Michaela Čobejová, Andrea Verešová, Adriana Kmotríková hlásia k tomu, že k dokonalému vzhľadu im pomáhajú aj lekári. Napríklad miss z roku 2007 Veronika Husárová týmto prvýkrát potvrdila, že má naozaj vylepšené pery.

Medzi ostatnými známymi osobnosťami zapojenými v projekte však jednoznačne vytŕča bývalá playmate Andrea Heringhová. Partnerka Borisa Kollára sa totiž nechala odfotiť v priesvitnej bielizni. V nadživotnej veľkosti tak dráždi vodičov, ktorí si všímajú bilboardy popri cestách. „Bolo to príjemné fotenie, i keď trošku zrýchlené, pretože som so sebou mala malého Boriska,” povedala nám plavovláska. Ako nám však prezradila, s výsledkom je nadmieru spokojná.

Okrem nej kúsok svojho tela poodhalila aj fitneska Nikola Weiterová. Tá sa netají tým, že má chirurgicky vylepšené prsia. Na zábere si ich však zakrýva rukami.

Vodiči sa majú na čo pozerať: Andrea Heringhová dráždi na bilboardoch v bielizni a propaguje tak kliniku krásy.
Zobraziť galériu (15)
Vodiči sa majú na čo pozerať: Andrea Heringhová dráždi na bilboardoch v bielizni a propaguje tak kliniku krásy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu