Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Stačilo málo a trapas je na svete: Našu sexi moderátorku potrápil vietor!

Mária Zelinová vďaka vetru takmer ukázala bielizeň. Zobraziť galériu (14)
Mária Zelinová vďaka vetru takmer ukázala bielizeň.

BRATISLAVA - Túto akciu si zapamätá! Moderátorka Fashion TV Mária Zelinová (25) tento týždeň uvádzala krst novootvoreného kaderníckeho salónu v našom hlavnom meste. Podujatie sa konalo pod holým nebom, a tak museli všetci znášať aj vrtochy počasia. To sa rozhodlo hlavne blondínku potrápiť silným vetrom, ktorý sa postaral o to, že jej šaty lietali poriadne vysoko.

Ukázala viac, ako chcela! Mária Zelinová pred pár dňami moderovala krst kaderníckeho salónu. Ten sa netradične nekonal vnútri, pod strechou, ale vonku. No hoci bol teplý deň, fúkal vietor, čo sa hneď prejavilo aj na blondínkinej sukni.Spodná časť Máriiných šiat vylietavala poriadne vysoko.

Stačilo málo a mala by na konte „nohavičkový” trapas. „To, že sa mi vyhrnuli šaty, som si uvedomila až pri moderovaní na pomyselnom pódiu, ale čoskoro som na to prestala myslieť,” povedala nám Zelinová. Viac ju totiž potrápili herci z Partičky Marián Miezga, Robo Jakab a Juraj Kemka. „Chalani robili úplne neplánované veci. Napríklad sme mali krstiť alkoholom a oni si zrazu nechali strihať vlasy a krstili sme nimi. Ale bola to príjemná akcia,” dodala na záver modelka a moderátorka. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu