Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dobehne princa Harryho minulosť? Striptérka sa vyhráža zverejnením jeho nahých fotiek

Princ Harry Zobraziť galériu (2)
Princ Harry (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Princ Harry (39) nemá v týchto dňoch príliš veľa dôvodov na úsmev. Najnovšie mu vrásky na čele spravil rozhovor bývalej striptérky Carrie Royale (52), ktorá tvrdí, že má jeho nahé fotky a vyhráža sa, že ich zverejní.

Galéria: Princ Harry

Carrie Royale bola súčasťou škandalóznej párty z roku 2012, ktorá sa odohrala v hoteli Wynn v Las Vegas. Po tejto divokej udalosti zaplavili média fotky nahého princa Harryho, ktorý si počas večera okrem spoločnosti striptérok užíval aj drogy.

Pre denník The Sun sa najnovšie o tejto neslávnej párty opäť rozhovorila práve Royale, ktorá má podľa jej slov k dispozícii nahé fotky Harryho. Tie plánuje zverejniť na OnlyFans, čo by bolo pre neho a aj celú kráľovskú rodinu ďalšou obrovskou hanbou.

Dôvodom, pre ktorý plánuje zábery zverejniť je, že ju Harry zabudol spomenúť vo svojej knihe. „Kvôli rešpektu som ich nikdy nezverejnila. Teraz je to už jedno, je to idiot. Som trochu naštvaná, že ma nespomenul v jeho knihe. Z tej noci tam neuviedol veľa vecí. Som prekvapená, že si spomenul na niektoré mená. Mohol tam opísať niektoré veci, ktoré sa medzi nami stali," povedala Royale.

Pomsta však nie je jediným dôvodom, pre ktorý plánuje spomínané fotky ukázať celému svetu. „Ukážem oveľa viac, než verejnosť videla. Slová, opisy, možno spravím krátke video o tom, čo sa v tú noc stalo a určite zverejním aj fotky. Bola by som rada, keby som na tom zarobila pár miliónov," uviedla bývalá striptérka. 

Dobehne princa Harryho minulosť?
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: sita.sk/AP)

Viac o téme: Princ Harry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu