Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Šokujúca skúsenosť slávnej modelky: Prenasledovali ju MIMOZEMŠŤANIA!

Abbey Clancy Zobraziť galériu (3)
Abbey Clancy (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Známa britská modelka Abbey Clancy (38) sa v nedávnej epizóde svojho podcastu podelila o svoju poriadne netradičnú skúsenosti. Ako uviedla, raz počas jazdy autom videla objekty, ktoré vyzerali ako UFO.

Britská hviezda sa do povedomia verejnosti dostala vďaka modelingu. Okrem toho je manželkou bývalého anglického futbalového reprezentanta Petera Croucha, s ktorým tvorí jeden z najznámejších párov vo Veľkej Británii.

Táto dvojica má veľké množstvo fanúšikov, ktorým dáva nahliadnuť do svojho života nielen vďaka sociálnym sieťam, ale aj cez spoločný podcast The Therapy Couch. V nedávnej epizóde však kráska svojich fanúšikov poriadne prekvapila. 

Abbey Clancy
Zobraziť galériu (3)
Abbey Clancy  (Zdroj: SITA)

Clancy totiž začala hovoriť o svojej netradičnej skúsenosti. Počas jazdy autom totiž videla na oblohe 3 objekty, ktoré až nápadne pripomínali mimozemšťanov. „Videla si UFO?" spýtal sa Crouch svojej manželky. 

„Bude to znieť šialene, ale áno. To, čo som videla, bolo veľmi nezvyčajné. Bol to upršaný deň a akurát začal súmrak. Neboli tam žiadne svetlá a lampy ešte nesvietili. Nad mojim autom sa objavili 3 podlhovasté biele svetlá. Nikde nebolo nič, čo by mohlo niečo takéto vytvoriť. Boli blízko pri sebe a išli vedľa môjho auta," povedala modelka. 

„Tejto možnosti by sme mali byť vždy otvorení. Čo ak sú všetci spolu a my sme za nimi veľmi pozadu a pozerajú sa na nás z diaľky? Hovoria si o nás, že sa ani nevieme dostať do vesmíru," doplnil ju Crouch.

Viac o téme: Abbey Clancy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu