Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Známa herečka opísala STRETNUTIE S MIMOZEMŠŤANMI: Takto vyzerali a toto jej urobili!

Goldie Hawn Zobraziť galériu (3)
Goldie Hawn (Zdroj: SITA)

ANAHEIM - Touto skúsenosťou poriadne prekvapila! Americká herečka a producentka Goldie Hawn (77) sa v najnovšom rozhovore rozhodla porozprávať o svojom stretnutí s mimozemšťanmi, ktoré sa udialo približne pred 50-timi rokmi. Umelkyňa opísala, ako tieto stvorenia vyzerali a ako sa pri tom cítila.

Goldie Hawn sa preslávila vo viacerých známych filmoch, ako sú napríklad Smrť jej pristane, Vták na drôte či Cez palubu. Za úlohu vo filme Kaktusový kvet z roku 1969 dokonca získala Oscara pre najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe.

Goldie Hawn
Zobraziť galériu (3)
Goldie Hawn  (Zdroj: Universal pictures)

Pred tým, než sa rozbehla jej herecká kariéra, tak sa živila ako tanečníčka. V tej dobe žila v Kalifornii a v najnovšom rozhovore si na toto obdobie zaspomínala. Hawn okrem iného opísala aj príhodu, počas ktorej sa podľa vlastných slov stretla s mimozemšťanmi. 

„Sedela som v kamarátovom aute a zrazu som počula divný zvuk. Nemohla som sa hýbať a v tom sa ku mne priblížili 3 neznáme formy života. Boli strieborní, mali malé nosy a nemali uši. Ukazovali na mňa a bavili sa o mne. Bola som úplne paralyzovaná," povedala podľa Daily Mail v podcaste Time to Walk.

„Jeden z nich sa potom dotkol mojej tváre a zažila som pocit, aký som nikdy nezažila. Cítila som, sa, akoby sa ma dotkol Boh. Bolo to silné. Neboli však vôbec hroziví, práve naopak. Boli naplnení láskou a svetlom," dodala Hawn.

Goldie Hawn
Zobraziť galériu (3)
Goldie Hawn  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Goldie Hawn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu