Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Vyjadrenie POLÍCIE k tragickému pádu lietadla: Herec a jeho dve dcéry NEMALI šancu prežiť!

Christian Oliver s manželkou a dcérami na foto z roku 2015 Zobraziť galériu (2)
Christian Oliver s manželkou a dcérami na foto z roku 2015 (Zdroj: profimedia.sk)

SVÄTÝ VINCENT - V piatok zasiahla svet správa o trgickom úmrtí hviezdy Kobry 11 Christiana Olivera (†51). Herec zomrel spolu so svojimi dvomi dcérami (†10 a †12) pri páde lietadla. Polícia zverejnila prvé vyhlásenie... Posádka nemala šancu prežiť!

Nemecký herec Christian Olver zahynul v piatok 5. januára pri leteckej nehode. Malé športové lietadlo, v ktorom okrem neho leteli aj jeho dve dcéry a pilot, sa krátko po štarte zrútilo do mora. Polícia postupne zisťuje viac podrobností a už zverejnila aj prvé detaily pádu lietadla. 

„Lietadlo chvíľu po štarte začalo mať problémy a zrútilo sa do oceánu. Ihneď po havárii potápači, rybári a predstavitelia pobrežnej stráže zahájili záchrannú operáciu. Z mora boli vytiahnuté telá herca Christiana Olivera, jeho dvoch dcér Madity (†10) a Anniky (†12) a pilota a zároveň majiteľa lietadla Robertsa Sachsa,“ uviedla polícia podľa webu Republic World.

„Motorové lietadlo sa zrútilo do mora jednu námornú míľu západne od Petit Nevis. Na palube boli traja cestujúci a pilot. Letún vzlietol z letiska JF Mitchell na Paget Farm a mal doletieť na Svätú Luciu,“ informovala ďalej polícia. Bezvládne telá z vody vytiahli miestni rybári a potápači, snaha o ich oživenie však bola márna. 

Telá obetí boli prevezené do márnice v nemocnici Kingstown, kde prebehne pitva. Čo bolo príčinou nehody, zatiaľ nie je známe, no špekuluje sa o problémoch s motorom. Lietadlo sa totiž rútilo k vode, potom nachvíľu opäť nabralo výšku, no potom vo veľkej rýchlosti narazilo do vodnej hladiny. Kabínu lietadla okamžite roztrhalo a posádka nemala šancu prežiť. 

Viac o téme: Christian Oliver
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu