Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tragická SMRŤ Semirovho kolegu z Kobry 11: Pád lietadla... Neprežili ani jeho dve dcéry!

Christian Oliver zomrel. Zobraziť galériu (3)
Christian Oliver zomrel. (Zdroj: RTL)

SVÄTÝ VINCENT - Svet obletela ďalšia mimoriadne smutná správa. Vo veku 51 rokov tragicky zomrel nemecký herec Christian Oliver. Parťák Semira Gerkhana zo seriálu Kobra 11 neprežil pád lietadla. Nehodu neprežili ani jeho dve malé dcéry!

Herec si spolu s rodinou užíval dovolenku v slnečnom Karibiku, keď sa s dvomi malými dcérami rozhodol pozrieť si okolie ostrova z vtáčej perspektívy. Výlet sa však skončil tragicky. Malé športové lietadlo sa dostalo do problémov a zrútilo sa do mora, potvrdila to pobrežná služba Svätého Vincenta a súostrovia Grenadin. 

Tragická SMRŤ Semirovho kolegu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTL)

Ako informuje NBC News, na miesto okamžite vyrazili záchranári, no aj napriek ich rýchlej reakcii, sa už nič nedalo robiť. Nehodu neprežil nikto z pasažierov - okrem herca zahynuli aj jeho dve dcéry vo veku 10 a 12 rokov a pilot.

Christian Oliver, ktorého skutočné meno bolo Christian Klepser, pôsobil okrem Nemecka aj v Hollywoode. Slovenskí diváci ho môžu poznať ako Semirovho parťáka z Kobry 11. Okrem toho si zahral aj vo filmoch Speed Racer či Valkýra po boku Toma Cruisa. Česť jeho pamiatke! 

Viac o téme: Kobra 11Christian Oliver
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu