Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Šokujúce ODHALENIA po smrti Morrisonovej ženy (†45): Utajený ROZCHOD? Hľadala si podnájom!

James Morrison a Gill Catchpole Zobraziť galériu (4)
James Morrison a Gill Catchpole (Zdroj: Facebook J.M.)

WHITMINSTER - V pondelok verejnosť obletela správa o náhlom úmrtí 45-ročnej partnerky hviezdneho speváka Jamesa Morrisona (39). Gill Catchpole našli v ich dome bez známok života. Krátko po tom sa začali vynárať nové informácie - nenosila prsteň, hľadala si podnájom... Prebehol utajený rozchod?!

Informácia o smrti partnerky Jamesa Morrisona, Gill Catchpole, prišla len rok po tom, čo plavovláska podstúpila transplantáciu obličky. Jej bezvládne telo našli piatok doma. Čo bolo príčinou úmrtia, nie je známe, no ako informoval The Sun, cudzie zavinenie bolo vylúčené. 

„James je zničený a jeho rodina ho podporuje. Drží sa kvôli dievčatám, ale požiadal rodinu, aby zostali sami a smútili v súkromí,“ povedal denníku rodinný priateľ. Dvojica sa zosobášila v roku 2006 a mala spolu dve dcéry - 15-ročnú Elsie a 5-ročnú Adu Rose. 

Šokujúce ODHALENIA po smrti
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Whitminster)

Krátko po smutnej správe sa však na verejnosť začali vynárať nové šokujúce informácie. Len deň pred úmrtím vraj Gill hľadala podnájom. „Hľadám dom na prenájom vo Whitminsteri ASAP. Prosím, kontaktujte ma, ak niekto o niečom vie alebo počul. Vopred ďakujem,“ zverejnila vo štvrtok vo Facebook skupine. 

Šokujúce ODHALENIA po smrti
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook G.C.)

Mnohí preto začali špekulovať o tom, či dvojica náhodou neutajila rozchod. Nasvedčovala by tomu aj fotka, ktorú Gill zverejnila na sociálnej sieti v auguste. Na zábere s kamarátkami jej totiž chýba na prste zásnubný prsteň - ten pritom ešte 10 mesiacov predtým nosila. Navyše na svojom profile má uvedené, že je "nezadaná". 

Šokujúce ODHALENIA po smrti
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook G.C.)

Viac o téme: James MorrisonGill Catchpole
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu