Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Smútok princa Harryho: TOTO rozhodnutie jeho otca ho dohnalo k slzám!

Princ Harry Zobraziť galériu (2)
Princ Harry (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Aj napriek tomu, že sa počas minulého týždňa princ Harry (39) objavil vo Veľkej Británii, tak sa so svojou rodinou nestretol. V deň príchodu navyše jeho otec Karol III. (75) oznámil novinku, ktorá ho podľa experta na kráľovskú rodinu rozplakala.

Počas minulého týždňa sa princ Harry vydal na svoju ohlásenú cestu do Veľkej Británie. Tam sa zúčastnil akcie, ktorá oslavovala 10. výročie prvého ročníka Invictus Games, ktoré spoluzakladal. Stretnutie s jeho rodinou sa však nekonalo a ich vzťahy aj naďalej zostávajú na bode mrazu.

V deň jeho príchodu navyše Karol III. oznámil, že jeho brat – princ William bude vymenovaný za vrchného plukovníka leteckej zložky Britských ozbrojených síl. To však podľa informácií odborníka na kráľovskú rodinu Toma Quinna zlomilo Harrymu srdce, keďže práve s nimi slúžil v Afganistane.

„Oznámenie kráľa Karola III. bolo ozajstným kopancom pre jeho syna, ktorý sa vždy cítil odstrčený a podceňovaný. Počul som, že keď sa to Harry dozvedel, tak sa rozplakal. Ešte horšie je pre neho to, že táto úloha pripadla mužovi, ktorého vníma ako dôvod väčšiny jeho problémov, teda jeho bratovi,“ uviedol pre The Mirror.

„Kráľovská rodina sa rozhodla, že s touto situáciou prestane narábať v rukavičkách a že si Harry musí uvedomiť, že keď zradí svoju rodinu, tak to nie je len o tom, že prestane robiť veci, ktoré nenávidel. Rovnako tak stratí aj to, čo miloval. Harry dostal jasný odkaz,“ doplnil Quinn.

Princ Harry
Zobraziť galériu (2)
Princ Harry  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princ HarryPrinc WilliamKarol III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu