Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

ŠKANDÁL v šoubiznise: Slávna speváčka po rokoch vyťahuje špinu!

Paula Abdul Zobraziť galériu (5)
Paula Abdul (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Poriadne prekvapivé odhalenie! O to sa postarala speváčka a porotkyňa obľúbených televíznych šou Paula Abdul (61). Tá v týchto dňoch prišla so šokujúcim odhalením. A to, že ju jej nemenej slávny kolega sexuálne obťažoval.

Paula Abdul pred pár dňami podala na súd sťažnosť, v ktorej žaluje muža menom Briton Lythgoe (74) - producenta šou American Idol, ktorý ju podľa jej slov urážal, znevažoval a dokonca sexuálne obťažoval. Umelkyňa žiada vysoké odškodné.

K prvému útoku došlo keď bola dvojica spolu v hotelovom výťahu. Producent ju pritlačil k stene a obchytkával jej pohlavné orgány, prsia a strkal jej jazyk do úst. S plačom od neho utiekla, avšak tento incident neriešila na polícii, lebo sa bála, že príde o svoj flek v šou American Idol. K druhému útoku došlo o pár rokov neskôr a taktiež sa ju usiloval násilím pobozkať. 

Abdul v žalobe uvádza, že bola tiež svedkom toho ako Lythgoe obťažoval jej asistentku April, keď sa k nej násilím pritisol a obchytkával ju.  

Paula Abdul a Nigel Lythgoe
Zobraziť galériu (5)
Paula Abdul a Nigel Lythgoe  (Zdroj: profimedia.sk)

Producent Briton Lythgoe závažné obvinenia odmieta. „Veľmi ho to zasiahlo a je zdrvený. So ženami rád flirtuje, ale vždy bol veľký profesionál,” uviedol zdroj z jeho okolia. 

Viac o téme: Paula Abdul
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu