Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Takto Brad Pitt oslávil 60-tku: Najskôr romantika v Paríži len s frajerkou, potom bujarý žúr!

Brad Pitt Zobraziť galériu (3)
Brad Pitt (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Svoje veľké jubileum si užil plnými dúškami. Americký herec počas tohto týždňa oslávil 60. narodeniny. Svoj veľký deň strávil s partnerkou Ines de Ramon (34) v Paríži a následne sa presunuli do Los Angeles, kde zorganizovali párty s množstvom známych hostí.

Brad Pitt sa tento pondelok zaradil medzi šesťdesiatnikov a mnohí fanúšikovia boli zvedaví na to, ako budú vyzerať jeho oslavy.

V jeho veľký deň sa však žiadna veľkolepá akcia nekonala. Herec si totiž užíval len v spoločnosti svojej súčasnej partnerky Ines de Ramon. S ňou sa vybral do Paríža, kde si najskôr užili luxusnú večeru a neskôr zamierili na koncert.

V uliciach tohto mesta samozrejme strhávali pozornosť a na záberoch je vidieť, že sú aj po roku vzťahu stále zaľúbení. Okrem toho navyše dvojica oslavovala aj ďalší sviatok, pretože de Ramon mala svoje 34. narodeniny v utorok.

Práve v tento deň sa podľa informácií Daily Mail presunuli do Los Angeles. Tam zorganizovali v známej reštaurácii Mother Wolf veľkolepú oslavu, na ktorú dorazili ich spoloční priatelia a najbližší. Aj tu sa však párik nevedel od seba odtrhnúť a narodeninové oslavy si tak užili plnými dúškami.

Brad Pitt, Ines de Ramon
Zobraziť galériu (3)
Brad Pitt, Ines de Ramon  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Brad PittInes de Ramon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu