Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

DRÁMA vo vzťahu známej herečky: 8 mesiacov po narodení syna priznala domáce násilie!

Keke Palmer a Darius Jackson Zobraziť galériu (3)
Keke Palmer a Darius Jackson (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Prežíva veľmi náročné chvíle! Reč je o herečke Keke Palmer (30), ktorá sa vo februári tohto roka stala mamičkou. Otcom dieťatka je hráč amerického futbalu Darius Jackson. Idylka v ich vzťahu je však už minulosťou a momentálne prežívajú poriadnu drámu.

Ako v uplynulých dňoch informovali viaceré zahraničné média, dvojica sa rozišla. A to za poriadne dramatických okolností. PEOPLE zverejnil informáciu, že herečka obvinila bývalého partnera z domáceho násilia, žiada súd o zákaz priblíženia a o to, aby bol synček zverený do jej starostlivosti. 

V žiadosti uvádza, že v nedeľu Darius vnikol do jej domu bez jej vedomia alebo súhlasu. „Vyhrážal sa mi a fyzicky ma napadol. Vrhol sa mi na krk, udrel ma  prehodil cez gauč. Ukradol mi telefón, keď som mu povedala, že zavolám políciu,” stojí vraj v oznámení. 

Keke Palmer tiež uvádza, že počas ich 2-ročného vzťahu zažila viacero podobných situácií. Nielenže ju fyzicky napádal, ale ničil tiež jej majetok, vyhadzoval jej veci na ulicu, vulgárne jej nadával a vyhrážal sa jej, že ak ho opustí, tak sa zastrelí.

DRÁMA vo vzťahu známej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Keke PalmerDarius Jackson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu