Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

KONIEC kariéry slávneho herca: TOTO sa v Hollywoode neodpúšťa!

Jonathan Majors
Zobraziť galériu (4)
Jonathan Majors (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Jonathan Majors (34) bol uznaný vinným v prípade napadnutia svojej bývalej priateľky. Na rozhodnutie súdu okamžite zareagovali aj filmové štúdia Marvel a Walt Disney. Podľa názoru mnohých jedincov sa týmto jeho kariéra definitívne skončila.

V apríli tohto roka sa verejnosť dozvedela o vážnych obvineniach, ktorým Majors čelí. Jeho bývalá priateľka totiž tvrdila, že sa mal dopustiť domáceho násilia a jeho sľubne rozbehnutá kariéra tak dostala vážne trhliny. 

V posledných dňoch prebiehal súd, ktorý dal napokon za pravdu jeho partnerke. Len pár hodín po vynesení rozsudku sa s ním rozlúčili Marvel a aj Disney a podľa zdrojov magazínu New York Post je jeho kariéra vo veľkom ohrození.

„Myslím si, že jeho kariéra sa skončila," povedal dlhoročný hollywoodsky agent. „Po tomto verdikte bude potrebovať všetky superschopnosti, aby si udržal prácu. Disney nemalo na výber a museli ho vyraziť. Všetci od neho dajú ruky preč. V Hollywoode vám odpustia veľa vecí, avšak to, že udriete svoju partnerku, vám neprejde," povedal ďalší zdroj.

Za svoje činy si môže Majors za mrežami posedieť až 1 rok. Očakáva sa však, že sa napokon väzeniu vyhne a dostane podmienečný trest. Definitívny verdikt súdu sa umelec dozvie 6. februára. 

Jonathan Majors
Zobraziť galériu (4)
Jonathan Majors  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jonathan Majors
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu