Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tehotná herečka vyzerá fantasticky: Dieťa pod srdcom vyriešilo jej veľký problém!

Keke Palmer Zobraziť galériu (6)
Keke Palmer (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Vyzerá úžasne! Tehotenstvo má na herečku Keke Palmer (29) priaznivý vplyv. Dôkazom sú fotografie, ktoré vznikli na odovzdávaní cien New York Film Critics Circle Awards, kde priam žiarila. Budúca mamička zároveň priznala, že sa počas tehotenstva zbavila nepríjemného problému, ktorý ju dlhodobo ťažil.

Herečka Keke Palmer nedávno originálnym spôsobom prezradila svetu, že sa stane mamičkou. Nečudo, že prežíva obrovskú radosť. Keďže jej lekári v minulosti diagnostikovali syndróm polycystických vaječníkov, mala určité obavy.

Ako ale kráska najnovšie prezradila, tehotenstvo jej pomohlo vyriešiť ďalší problém spojený s jej diagnózou. Keke mala výrazné akné, ktorého sa nijako nevedela zbaviť. Až doteraz...

Tehotná herečka vyzerá fantasticky:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram)

Tehotná herečka vyzerá fantasticky:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram)

„Dôvod, prečo je moja pleť krásne čistá je ten, že som tehotná. Chápete? Dieťatko mi úplne vyčistilo pleť. Asi budem musieť byť tehotná po celý zvyšok svojho života,” poznamenala s pobavením herečka. Jej fanúšikovia ju ihneď zahrnuli zaujímavými reakciami. Mnohé mamičky v súvislosti s tým prezradili, že práve v období tehotenstva mali najkrajšiu pleť, či najhustejšie vlasy. 

Keke Palmer
Zobraziť galériu (6)
Keke Palmer  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Keke Palmer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu