Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Známy herec bojuje s rakovinou v štvrtom štádiu: Jeho rodina prosí o pomoc!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Fanúšikovia sa dozvedeli smutnú správu. Americký herec Erik Jensen (53), ktorý sa preslávil hlavne vďaka populárnemu seriálu The Walking Dead, prežíva náročné obdobie. Jeho rodina totiž zverejnila, že umelec trpí rakovinou hrubého čreva, ktorá je v štvrtom štádiu.

Jensen sa počas svojej kariéry objavil vo viacerých počinoch. Jednoznačne najväčším úspechom však pre neho bolo účinkovanie v seriáli The Walking Dead. Pred dvoma rokmi však poriadne vystrašil svojich fanúšikov, keď prekonal mozgovú aneuryzmu. 

Momentálne však musí riešiť ďalšie vážne zdravotné problémy. Na stránke GoFundMe mu totiž jeho rodina vytvorila profil, v ktorom uviedla, že herec bojuje s rakovinou hrubého čreva, ktorá je už v štvrtom štádiu.

„Po tom, ako len zázrakom prežil mozgovú aneuryzmu, teraz Erikovi Jensenovi diagnostikovali rakovinu hrubého čreva v štvrtom štádiu. Mnoho z vás vie, že Erik je milujúci otec svojej 13-ročnej dcéry Sadie a už 23 rokov je úžasným manželom svojej milovanej Jessicy," píše sa na spomínanej stránke.

Aj napriek tomu, že jeho stav je veľmi vážny a rakovina sa mu rozšírila do pečene, sa Jensen nevzdáva a podľa slov jeho rodiny je odhodlaný bojovať. Stránka GoFundMe umožňuje ľuďom z celého sveta pomáhať ľuďom v núdzi, ktorí sa ocitli v ťažkých životných situáciách a potrebujú peniaze. Tie momentálne jeho rodina potrebuje, keďže kvôli zdravotným problémom a štrajku v Hollywoode je ich finančná situácia veľmi náročná.

Erik Jensen s manželkou Jessicou Blank
Zobraziť galériu (2)
Erik Jensen s manželkou Jessicou Blank  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Erik Jensen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu