Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ben Affleck má doma BOHYŇU: Sexi JLo (54) ukázala telo v EROTICKEJ bielizni!

Jennifer Lopez Zobraziť galériu (2)
Jennifer Lopez (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - O speváčke Jennifer Lopez (54) snívajú muži po celom svete. Je talentovaná, krásna, má perfektnú postavu. Pravidelne na nej maká vo fitness centre, a tak niet divu, že čas od času sa ňou chce aj pochváliť. Aktuálne prijala ponuku byť súčasťou novej reklamnej kampane známej značky spodnej bielizne a... Pozrite na tú bohyňu v erotickej bielizni!

Jennifer Lopez je dôkazom toho, že ani dve deti či vek nie sú prekážkou na ceste k vysnívanej postave. Popová diva tento rok oslávila 54. narodeniny, no krivkami by strčila do vrecka aj o dve generácie mladšie ženy. Vďaka svojim odvážnym outfitom, ktoré sem-tam odhalia kúsok bruška, to pravidelne dokazuje aj v spoločnosti. 

Aktuálne však diva v spolupráci so známou značkou spodnej bielizne navrhla vlastnú kolekciu, a tú aj sama odprezentovala. Nafotila sériu dráždivých záberov v erotických kúskoch, ktoré vďaka svojim priehľadným materiálom viac odhaľovali ako zahaľovali. „Ben Affleck je veľký šťastlivec,“ zhodovali sa fanúšikovia pod zverejnenými zábermi. A čo hovoríte vy? 

Ben Affleck má doma
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jennifer LopezBen Affleck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu