Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

TRAPAS hviezdnej JLo v priamom prenose: VYŠKLBLA si VLASY!

Jennifer Lopez Zobraziť galériu (3)
Jennifer Lopez (Zdroj: youtube.com/SITA)

LOS ANGELES - Ups! Herečka a speváčka Jennifer Lopez (54) vyzerá na svojich vystúpeniach vždy dokonalo. Má perfektné oblečenie, mejkap aj vlasy. No práve tie v sobotu hviezdu v priamom prenose poriadne potrápili. Pri divokom tanci si totiž do nich zahrabla a.... TRAPAS bol na svete!

Nie je žiadnym tajomstvom, že hviezdy si k svojmu dokonalému výzoru všemožne pomáhajú. Či už sú to zásahy plastických chirurgov alebo len dočasné vylepšenia, ako umelé riasy či predlžovanie vlasov. Výnimkou nie je ani Jennifer Lopez, ktorá si k bohatému účesu dopomáha príčeskami. No a práve tie sa jej v sobotu večer stali osudnými. 

Galéria: Jennifer Lopez je skrátka bohyňa.

Speváčka bola hosťom v relácii Saturday Night Live, kde si strihla aj energické vystúpenie. Jeho súčasťou bola aj divoká choreografia, pri ktorej si kráska niekoľkokrát siahla do účesu. A to bola chyba. Medzi prstami sa jej zachytil jeden z príčeskov a pri ďalšom pohybe si ho doslova vyšklbla z hlavy. Pri ďalšom kroku ho potom z ruky striasla. 

Hoci išlo doslova o sekundový moment, neunikol pozornosti divákov. No treba dodať, že JLo svoje malé faux pas zvládla s gráciou a ako profesionálka na sebe nenechala nič poznať. Veď pozrite sami!

TRAPAS hviezdnej JLo v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube.com)

Viac o téme: Jennifer LopezSaturday Night Live
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu