Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Božská JLo opäť provokovala: Vytŕčajúce prsia a na nich kus plechu!

Jennifer Lopez Zobraziť galériu (3)
Jennifer Lopez (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Všetky oči na ňu! Včera sa konalo prestížne podujatie s názvom ELLE Women in Hollywood celebration, ktorého sa zúčastnili viaceré významné ženy šoubiznisu. K nim nepochybne patrí aj všestranne talentovaná Jennifer Lopez, ktorá sa predviedla v poriadne zaujímavej módnej kreácii.

JLo mala na sebe model od Grace Ling, ktorý pozostával z dlhej čiernej sukne a vršok tvoril kúsok pripomínajúci plech alebo brnenie. Spod neho umelkyni vytŕčali obliny pŕs a jej dokonale vypracované brucho. Ako Jennifer na margo netradičného kúsku uviedla, cítila sa v ňom ako silná žena.   

Božská JLo opäť provokovala:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Božská JLo opäť provokovala:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Po herečkinom boku nechýbal jej milujúci manžel Ben Aflleck, ktorý si ju na slávnostnom koberci taktiež fotil a bol nepochybne poriadne hrdý, keď si preberala cenu Icon Award. Vo svojej ďakovnej reči zdôraznila Lopez viacero zaujímavých odkazov. 

Ako uviedla, musela najskôr stvárňovať chyžné a temperamentné latinoameričanky, aby si mohla zahrať výraznejšie postavy. Stretávala sa tiež s tým, že ju ľudia kritizovali za to, že sa venuje spevu, tancu, herectvu a podnikaniu. 

„Nemôžeš byť dobrý v hudbe, keď si herec. A nie si ozajstný herec, keď sa venuješ aj tancu alebo biznisu. Nemôžeš byť dobrá a hodnotá, keď si sexy. A nemôžeš byť sexy, keď si matka. A nemôžeš byť inteligentná, keď si krásna. A tak ďalej, a tak ďalej,” poznamenala Lopez. „A v podstate môžete byť úplne kým chcete. Kúzlo ženy spočíva práve v tom, že môžete robiť veľa rôznych vecí veľkolepo. Deň čo deň bez sťažovania sa a s minimálnym uznaním,” dodala. 

Lopez nebola jedinou hviezdou, ktorá na červenom koberci zaujala. Pozrite si outfitych ďalších dám v GALÉRII. 

Galéria: FOTOGALÉRIA z podujatia ELLE Women in Hollywood celebration

Viac o téme: Jennifer LopezJLo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu