Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávna kráska (48) sa vyzliekla spolu s dcérou (24): Wau, sú ako cez kopirák!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram MB)

LOS ANGELES - Aká matka, taká Phoenix! Speváčka Melanie Brown (48), ktorá sa po celom svete preslávila ako Mel B v úspešnej formácii Spice Girls, síce v máji oslávi 49. narodeniny, avšak rozhodne nepatrí do starého železa. Dôkazom sú aj reklamné zábery, ktoré nafotila len v spodnej bielizni. A asistovala jej pri tom jej dcéra!

Formácia Spice Girls sa už síce rozpadla, ale každej svojej členke priniesla obrovskú popularitu. Mel B momentálne účinkuje ako porotkyňa v šou America´s Got Talent, ktorá štartuje svoju 18. sezónu. Za porotcovským stolíkom sedí spoločne so slávnou modelkou Heidi Klum. To však nie je to jediné, čo tieto dve dámy spája...

Heidi Klum a Mel B
Zobraziť galériu (3)
Heidi Klum a Mel B  (Zdroj: profimedia.sk)

Nie je to tak dávno, čo sa v médiách objavili fotky Heidi Klum s jej dcérou, na ktorých pózovali len v spodnej bielizni. Tento krok mnohých prekvapil a niektorých dokonca pobúril. Fotky vyzlečenej matky s dcérou im jednoducho prišli čudné. 

V týchto dňoch nafotila podobnú reklamnú kampaň aj jej kolegyňa Mel B, ktorej pred objektívom robila spoločnosť dcéra Phoenix Gulzar. Tú má s tanečníkom Jimmym Gulzarom. Prostrednú Angel Iris má s komikom Eddiem Murphym. Otcom najmladšej Madison je jej exmažel Stephen Belafonte, s ktorým sa rozišli za dramatických okolností. 

Slávna kráska (48) sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Mel B
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu