Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Heidi Klum s dcérou opäť dráždia v spodnej bielizni: Ľudia to nechápu... Poriadne im naložili!

Heidi Klum
Heidi Klum (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Neodradila ich ani ostrá kritika. Heidi Klum (49) a jej dcéra Leni (19) rozvírili počas minulého roka vody šoubiznisu tým, že bok po boku absolvovali fotenie pre známu značku spodnej bielizne. Negatívnymi reakciami sa však odradiť nenechali. Takéto fotenie dokonca absolvovali aj po druhýkrát. Tentokrát si však fanúšikovia nezgustli len na Heidi, ale hlavne na jej dcére.

Spoločné zábery Heidi Klum a jej dcéry Leni, ktoré obe zdieľali aj na svojich profiloch na sociálnej sieti Instagram, vyvolali počas októbra poriadnu búrku. Ani jedna z dvojice si však zrejme z týchto komentárov ťažkú hlavu nerobí.

Fotenie pre známu značku spodnej bielizne si totiž zopakovali opäť. Aj tentokrát si fotky nenechali len pre seba a zdieľali ich na svojich profiloch na sociálnych sieťach. Heidi, poučená z minulosti, však tentokrát pri svojom príspevku vypla komentáre.

Leni však podobné starosti nerieši, a tak sa pod jej príspevkom opäť objavili viaceré hejty, že podobný druh fotenia je nevhodný. Mnohí kritici pritom argumentovali, že takéto niečo nerobí nikto iný.

„Je veľmi divné vidieť matku a dcéru v spodnom prádle. Koľko ľudí sa nechalo podobným spôsobom nafotiť?" napísal jeden z nich. „Keby som sa nechala nafotiť v spodnom prádle, tak by som nechcela nič iné, len aby tam bola moja mama," pridala ironickú poznámku ďalšia komentujúca. Či ich takéto názory od podobných nápadov odradia, sa však dozvieme až v najbližšej dobe.

Viac o téme: Heidi Klum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu