Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

PIKANTNÉ PRIZNANIE hviezdnej speváčky: 5 rokov mala milostný vzťah s touto ženou!

Mel B Zobraziť galériu (2)
Mel B (Zdroj: SITA/Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP, File)

LONDÝN - Patrí medzi jedincov, pre ktorých žiadna téma nie je tabu! Reč je o speváčke Mel B (48), ktorá sa preslávila pôsobením v mimoriadne úspešnej formácii Spice Girls. Umelkyňa v týchto dňoch plánuje svoju tretiu svadbu. Ako ale v súvislosti s láskou prezradila, má skúsenosti aj s rovnakým pohlavím.

Milostný život hviezdnej Mel B je pomerne celkom pestrý. Za sebou má vzťahy s viacerými známymi mužmi. Spomenúť možno napríklad herca Eddieho Murphyho, s ktorým má dcéru Angel. Jej prvým manželom bol tanečník Jimmy Gulzar (1998 - 2000) a druhýkrát sľubovala lásku a vernosť filmovému producentovi menom Stephen Belafonte (2007 - 2017). Toho dokonca obvinila z domáceho násilia. 

Bývalá Spajska je momentálne zasnúbená s kaderníkom, ktorý má 35 rokov a volá sa Rory McPhee. 

Ako ale v najnovšom rozhovore pre Attitude opäť raz potvrdila, keď príde reč na jej sexualitu, je jednoducho otvorená. Keď sa jej totiž pýtali, či sa cíti byť súčasťou LGBTQ+ komunity, povedala: „Cítim, že áno. Vždy som bola a budem otvorená. Náhodou som sa zamilovala do jednej ženy a boli sme spolu 5 rokov. Stále sme v kontakte.” 

Christine Crokos
Zobraziť galériu (2)
Christine Crokos  (Zdroj: Profimedia)

Ženou, s ktorou mala Mel B vzťah, bola jej priateľka Christine Crokos, s ktorou sa v roku 2006 rozišli. Ako speváčka na margo toho tvrdí, nešlo o žiaden experiment. Podľa jej slov 5-ročný vzťah týmto slovom rozhodne nemožno označiť. 

V roku 2019 Mel B poriadne šokovala verejnosť, keď v televíznom rozhovore prezradila, že sa intímne zblížila aj s jednou zo svojich kolegýň zo Spice Girls. Išlo o Geri Horner. 

Viac o téme: Mel BSpice Girls
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu