Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

NOVÝ MUŽ v živote Kim Kardashian? Stretáva sa s o 12 rokov mladším športovcom!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (3)
Kim Kardashian

LOS ANGELES - Vyzerá to tak, že v šoubiznise sa nám rodí nový párik! Kim Kardashian (42) už dlhší čas nemá po svojom boku oficiálneho partnera. To sa možno už čochvíľa zmení. V médiách sa totiž aktuálne objavili správy, že sa štvornásobná mamička začala stretávať so známym športovcom.

Keď sa povie Kim Kardashian, prvým mužom, ktorého si ľudia po jej boku predstavia, je jej manžel Kanye West. S rapperom má slávna kráska štyri ratolesti. Dvojica sa rozišla začiatkom roka 2021 a potom nasledoval rozvod ich 7-ročného manželstva. 

Kanye má po svojom boku Biancu Censori, s ktorou priam pravidelne šokujú verejnosť. Kim má za sebou románik s komikom Pete Davidsonom. S ním sa ale po 9 mesiacoch randenia rozišli. 

Aktuálne sa ale jej meno spája s ďalším zajačikom. Ako informuje portál Page Six, v spoločnosti slávnej krásky sa v poslednej dobe motá hráč amerického futbalu Odell Beckham Jr, ktorý je od nej o 12 rokov mladší. 

Ako uviedol dobre informovaný zdroj, zatiaľ je ich vzťah kamarátsky. A hoci sa Kim momentálne chce najviac sústrediť na deti a svoj biznis, nie je vylúčené, že sa s ich priateľstva vykľuje aj niečo viac...

Športovec sa totiž nedávno rozišiel s matkou svojho ročného syna - modelkou Lauren “Lolo” Wood a od vtedy je single. Čo myslíte, tvorili by s Kim pekný pár?

 Odell Beckham Jr.
Zobraziť galériu (3)
Odell Beckham Jr.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu